90 dagers regelen i dating. Følger du den?

Det spørsmålet flest single stiller meg er: Hvordan vet man om det er rett eller ikke? Når kan man forvente at man er i en relasjon? For å få svar på dette har jeg laget noe som heter 90 dagers regelen. 90 dager som hjelper deg å bli bevisst på om noe er for deg eller ikke. 90 dager hvor du kjenner på følelser i deg, ikke hos den andre. 90 dager som en tidsfrist for at datingen skal ha blitt til en relasjon.  Hvis dere ikke er kjærester etter 90 dager, er det på tide å kaste fisken ut i havet og sette i gang fiskingen igjen. 

Det en person gir av seg selv på første date, tilsier ikke hva personen kommer til å gi resten av livet.

Hvor mye er din tid og dine følelser verdt?

Vi har en tendens til å se verdien av andre mennesker med de øynene vi ønsker, og ikke med på den måten vi burde. Jo mer lyst man har på en kjæreste, jo flinkere er man til å se det som er bra kontra helheten. Jo mer legger man i det personen gjør, og romantiserer det hele.

Hvis du 90 dager etter at dere begynte å treffes ikke har en indre ro og trygghet, så er ikke dette rett for deg. Hvis dere 90 dager etter at dere begynte å treffe hverandre ikke har behov for å være mer og mer sammen og kaller hverandre for kjærester, så er dere ikke det. Da kommer dere mest sannsynlig ikke til å bli det heller. Da bør du ta fisken, kaste den ut i sjøen igjen og finne frem fiskeutstyret og sette i gang på nytt.

At du er lei av å lete er ingen unnskyldning for å bli værende. Ei heller alle de andre unnskyldningene som vi er så flinke til å lage. Jeg sier vi, for har du fulgt meg over noen år vet du at dette har vært min guilty pleasure alltid. Jeg ser håpet, lever meg inn i drømmene og gir mange en sjanse som de ikke burde fått.

Man sier jo alltid at det er mye lettere å gi råd til andre enn seg selv, og derfor har jeg funnet opp gode regler som jeg ikke bare bruker til mine kunder men også til meg selv. Regler med tidsbegrensninger har vist seg å være veldig effektive til å legge ting lettere bak seg.

Etter at jeg innførte 90 dagers regelen er det så mye enklere for meg å gå ut av illusjonen og tilbake til virkeligheten. Jeg klarer enklere å se det som ER ikke det jeg håper at det skal bli.

Men hva med de som trenger mer tid? Tenker du kanskje… De kommer når de har fått tiden sin. Det jeg ser er at når du tar ansvar for dine egne følelser og lever livet på dine premisser så er verdien din også større.  Med en gang du begynner å tilpasse deg og viser at du er villig til å gi av deg selv uten at noen har investert i deg, så mister du verdi. Kjenner du deg igjen? Hvordan noen som har vist masse interesse plutselig mister interessen når du begynner å vise? Fordi du har tolket interesse som en investering og begynner dermed å investere. Sette deg selv til side og gi av deg selv uten å egentlig få noe igjen.

Det er ikke rart man blir frustrert, lei og gir opp i ny og ne.  Samtidig så blir alt så mye bedre bare man respekterer seg selv like mye som man ønsker at andre skal respektere en.

Å være hjelper er bra, men å være en som gir og gir hele tiden er ikke bra. Vern om dine egne følelser og vær 100% ærlig med deg selv, uten unnskyldninger og illusjoner. Sett 90 dagers regelen i aksjon, så skal du se at det hele blir enklere å forhold seg til.

Har du forresten sett mine 3 datingprinsipper? Last de ned helt gratis her:

3 smarte Datingprinsipper!

I tillegg anbefaler jeg virkelig dette innlegget:  http://www.privat.anehagen.com/nar-de-sluttet-med-dette-fant-de-kjaerligheten/ Her får du også se en video hvor jeg forteller litt om hva det er jeg gjør når jeg leter etter en kjæreste til kunder.

Og skulle du ha noe du ønsker at jeg skal se på, så ta kontakt da vel…. [email protected]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *