Bli en kvinne han vil prøve å imponere!

Hvordan fikk Amal playboyen George Clooney på kroken? Hva var det som førte til at Prins Harry falt pladask for Meghan? Hva er det disse kvinnene har, som gjør at menn stopper opp og tenker: Her er det noe mer. Her er det en kvinne jeg får lyst til å imponere. Her er det noe verdt å vise meg frem for og gjøre en ekstra innsats for. Disse kvinnene har en hemmelighet som jeg ønsker å dele med deg. En hemmelighet som jeg ikke forstå hvorfor vi kvinner ikke deler med hverandre. En hemmelighet og en oppskrift vi burde motivere hverandre til å følge hver eneste dag. Men vi gjør det motsatte. Mulig fordi vi har mistet litt troen. 

Når en kvinne finner sin kvinnelige kraft ser mannen verdien i henne på en helt annen måte.

Det du tiltrekker, del 2.

I forrige blogginnlegg tok jeg opp dette med tiltrekningskraft og at det vi sender ut det får vi i retur. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ta det et steg videre og bidra til en forståelse av hva det er som skjer, når han møter henne. Den rette for han. Hun som han vil gjøre alt for å glede og imponere. Hun som får han til å glemme at han skal være mann og tøff og kul. Hun som får han til å legge ned garden sin og vise seg selv med sårbarhet og ærlighet.

Det handler om kvinners kraft. En kraft vi sjeldent bruker, fordi vi har glemt at vi har den. Vi har glemt at vi innehar en tiltrekningskraft som vil gi oss det vi søker etter, bare vi skrur bryteren på.

Vi er for opptatt med å lete etter den rette og klarer ikke slappe av nok til å la han finne oss. Vi lar oss imponere av flotte fraser og feil type oppmerksomhet, mens vi drømmer om en gentleman.

Det vil aldri bli som du vil ha det, hvis du ikke leverer varene selv. Du kan ikke ønske deg en mann som behandler deg som en prinsesse hvis du oppfører deg som den onde stemora. Du kan ikke ønske deg en mann som vil gi deg trygghet og stabilitet, hvis du selv hopper fra den ene til den andre så fort du har muligheten til det. Du kan ikke ønske deg noe du ikke representerer selv.

Stopp. Pust. Reflekter.

Hvem er du i dag og hva slags signaler utstråler du? Hva tenker du at menn som møter på deg vil tenke om deg? Hva vil de se av verdi i deg? Mange kvinner pynter på utseende for å vekke oppmerksomhet, og bruker flere hundre tusen på skjønnhetsartikler og botox og annet, uten at det nytter. Grunnen til at det ikke er nytter er fordi det utseende er ikke alt. At du tar vare på deg selv er absolutt en stor faktor. At du er stolt av deg selv og fornøyd med deg selv kanskje den største. At du er vakker er ikke negativt, men skjønnhet er så mangt og det vi tror den rette tiltrekkes av er som ofte ikke det som stemmer med virkeligheten.

Imponer deg selv først. Vær et bra menneske!

Bli tilfreds med den du er, for å finne den som du leter etter. Finn roen i deg selv. Gjør dine ting. Vær hyggelig mot deg selv først. Bli et menneske du selv er glad i. Når du utstråler en trygghet i deg selv så tiltrekker du også bra mennesker. Da tiltrekker du den prinsen du kanskje leter etter nå, som også vil se verdien av deg.

Ja, noen er heldige. De blir funnet av noen på tross av, og elsket og beundret på tross av. De møter en mann som ser deg, selv om de ikke ser seg selv. Samtidig har de noe ekte og ærlig med seg som mannen tiltrekkes av. En sårbarhet og ekthet.

Jeg ser også mange kvinner som er i forhold hvor de blir behandlet kjempe bra og får det de ønsker fra en relasjon, men hvor mannen ikke er tilfreds. Han er så glad i henne og vil at hun skal ha det bra, så han gjør det han kan for å gjøre henne tilfreds.

Men når han ikke blir satt pris, og gjør det mer som en plikt, vil han aldri se på henne med de øynene han ville sett på den rette med.

Han vet at det egentlig er noe bedre for han der ute. Noen som han vil ha lyst til å gjøre alt han gjør for, fordi han vil, ikke fordi han føler han må.

Suksessoppskriften:

LÆR DEG Å SKINNE SOM EN DIAMANT OG MAGNETISERE DEN RETTE.

Det er så viktig at du har det bra med deg selv og er et ærlig og bra menneske. La deg selv bli den magneten som vil tiltrekke de bra mennene. En kvinne med høy verdi som menn vil ønske å imponere. Dra frem alle de romantiske filmene som andre mener ødelegger vår oppfatning av en relasjon, og studer karakterene der. Se på de kvinnene som blir behandlet slik som du ønsker å bli behandlet. Hva har de som du ikke har? Hva er det med din energi som kan endres for at du skal tiltrekke den mannen du drømmer om?

Ikke prøv å bli noen annen, men finn den indre roen som er nødvendig for å utstråle det som allerede er i deg!

De forholdene som jeg har skapt via matchmaking, eller hjulpet til å skape via rådgivning, innehar denne suksess oppskriften:

Mann møter kvinne. Mann blir imponert av kvinne. Mann vil imponere kvinne. 

Så enkelt er det egentlig. Vi gjør det bare enormt komplisert. Istedenfor å gå inn i oss selv og finne kraften vi har i oss, løper vi rundt og stresser og prøver for hardt for å få noe vi aldri kan få før vi går inn i oss selv.

Vil du ta tak i dette i 2018? Vil du få det forholdet som mine kunder har fått, og oppleve at en mann vil imponere deg for å få deg?  Last ned miniguiden min om hvordan du kan bli en kvinne som magnetiserer:

LÆR DEG Å SKINNE SOM EN DIAMANT OG MAGNETISERE DEN RETTE.

Lag den en fin dag!

Klem Ane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *