Bra menn er ferskvare!

Det er høysesong for dating, det er det ingen tvil om! I går satt jeg å svarte på mailer til klokken nærmet seg midnatt og det er flere og flere som tar steget og investerer noen kroner i å få det beste av det beste denne høsten.  Det fører meg også inn på det jeg ønsker å snakke litt om denne Mandagen, nemlig at bra menn, som ønsker å finne seg en kjæreste er ferskvare. Jeg vil dele litt om hva som er en bra kvinne og hva som er en bra mann, og hvorfor bra kvinner bør være smarte når det kommer til de bra mennene, og hvorfor menn som ikke er bra enda, bør gjøre en innsats så de kan vinne gullfuglen. 

Hva betegner en bra kvinne og hva betegner en bra mann?

Mennesker som har høy partnerverdi har det bra med seg selv. De trives med det livet de lever og utstråler en positivitet som er tiltrekkende. De er trygge på seg selv, de vet hva de søker etter og de tar ikke til takke med noe annet enn det de vet de fortjener. De er kongruente. Det de sier det gjør de. Den de sier at de er, den er de. Man vet hva man får, og man vet hva man kan forholde seg til. Det er når man har det slik man kan få forhold som varer.  De bra mennene er likevel et mysteriet for damene, og det skjønner jeg. For hvor er de bra mennene? De er jo så vanskelige å finne?

De bra mennene er ferskvare.

I 15 år har jeg sittet på sidelinjen og vært i midt i grøten på nettdatingsider og etterhvert datingapper. Jeg ser lett hvem som kommer til å fortsatt være der når jeg titter innom noen måneder senere, og hvem som ikke er det.  De bra mennene forsvinner raskt. Hvorfor er det sånn?

Det er flere bra damer, som er klare for en kjæreste, enn det er bra menn.  Derfor kan de også velge og vrake når de først tar steget inn på en nettdatingside, eller når de melder seg inn i klubben min (hvis de ikke ønsker å utlevere seg på nettet).  Kvinner som har lyst på en bra mann, må være på hugget hele tiden og hele tiden vise seg fra sine beste sider for å «hanke de inn».  Mange menn tror at kvinner kan velge og vrake, men sannheten er at det er de mennene som fortsatt må jobbe litt med seg selv som føler det sånn. De bra mennene, de som har det bra med seg selv, har et liv de trives med og selvsikkerhet nok til å ose trygghet og maskulin energi, de forsvinner fortere enn fy.

De siste dagene har jeg sagt til kvinnene som vurderer å melde seg inn i datingklubben min at de må få fingeren ut. Det er NÅ det er høysesong det er NÅ de bra mennene dukker frem og de går der de vet at de kan få bra damer. Nemlig via meg.

Nice boys finish last?

Den største sytingen til menn som ikke finner kjæreste er at kvinner ikke setter pris på snille menn. De mener at de ikke har fått seg en kjæreste fordi damene ikke ønsker en snill mann men ønsker å bli behandlet dårlig. Tydeligvis. Det må jo være derfor de hele tiden går etter drittsekker, sier de.

En gang for alle, dette stemmer ikke. Ja, mange damer driter seg ut gang på gang og går etter noen som ikke vil ha dem, eller som har de tilgjenngelig uten å invistere, men det gjør ikke det fordi de ønsker å bli behandlet dårlig. De gjør det fordi de blir tiltrukket av selvsikkerhet og tryggheten de føler fra en mann som har det bra med seg selv og som er ærlig. Han sier det rett ut hvis han sliter med å forplikte seg. Han sier det rett ut hvis han ikke vet hva han føler enda. Han later ikke som noe annet. Han sier det som det er. Det er opp til dem om de vil bli værende og vente og se. Mange gjør det. Fordi de håper. Håper at han skal se verdien av relasjonen og finne ut at han ikke vil miste henne. De håper fordi menn som han er vanskelig å finne.

Bra damer venter ikke forgjeves.

Heldigvis er vi blitt såpass bevisste på hvordan ting fungerer og hva vi tiltrekker oss at vi vet hva vi skal ta tril takke med og ikke. De smarte damene vil heller være alene enn å henge i håpet over lang tid. Ja de kan gi det noen uker, og kanskje noen måneder, men så går de videre.  De vet også at de må gjøre en innsats for å finne noen som ligner på han, men som ser verdien av dem. De sitter ikke på gjerde, de tar sats og hiver seg ut i datingen og letingen helt til de finner.

En mann som ikke er klar, eller ikke ser verdien av deg, er ikke den mannen du skal investere i.

Så kvinner, vær klare, og vær forberedt så skal jeg finne de bra mennene og skape bedre menn av de som trenger det.

Vil du ha kjæreste? Det er opp til deg!

Det finnes to typer menn der ute som leter etter kjærligheten men som ikke finner den. Det er han som er så redd for å bli avvist at han ikke tar kontakt med noen, og det er han som kontakter alle men som gjør alt feil.

Hvis du leser dette og føler at du er en av de mennene og som virkelig har lyst til å finne kjærligheten denne høsten, så ta kontakt med meg. Eller gå rett inn på BedreDating.no og bestill datingpakken min.

Kvinner som har det bra med seg selv, men som ikke finner de bra mennene, må sende inn søknad for å bli med i klubben min så fort som mulig. De bra mennene er ferskvare og det er nå jeg har de i kjøledisken 😉

Søknadskjema finner du her: Søknad til Kongruent Exclusive Club.

God dating!

Ane

 

 

 

 

1 Comment

 1. For noe sprøyt! Du har jobbet med dette i 20 år og klarer ikke å se for deg den enkle realiteten?
  Damer går gang på gang etter den mest attraktive partneren. 80% av damene går etter de samme 20% av menna. Damene tror alltid at de kan gå langt over sitt eget nivå i jakten på partner. Slik er kvinnenaturen. En dame på 5-6 kan tro hun får en mann på 8-9 og han vil såklart pule.
  Så han går med på å leke med hu i noen måneder før han kaster henne og finner en ny. Det er ikke selvsikkerhet, det er bare at han tilfeldigvis er født høy og attraktiv. Ferdig med saken!

  Menn har mye høyere testostron enn damer, hvilket betyr at de alltid vil ha sex. Derfor finnes det bestandlig overtallighet av villige menn og middelmådige kvinner kan velge og vrake.

  Faktum er at kvinner velger og menn blir valgt. Kvinners klage er ofte at av alle de 10 menna som prøvde seg på hu, var det ingen som var attraktive nok for henne. Mennenes klage er ofte at av de 10 kvinnene de prøvde seg på ville ingen ha dem. Dette er realiteten for menn.

  Og flere og flere innser dette og er drita lei. For hva er gevinsten? Evig mas? En halvfeit, kvapsete bleik kvinnfolk med hengeræv og appelsinhud? Hvorfor skal menn gidde å være i noe forhold? Og enda verre gifte seg? Når lovverket er til så stor skade for menna? Kvinnen kan bare våkne opp en dag og bestemme seg for at hun er dritt lei denne kjedelige mannen og stikke av med barna uten grunn. Han vil miste halvparten av pengene sine og kanskje huset og må betale barnebidrag og kanskje aldri få se ungene sine igjen fordi hun velger å sabotere. Hvorfor adresserer du aldri dette?? Det er ingen straff for kvinner som unnlater å la mannen treffe barna sine. Hun får gratis advokat mens mannen må betale selv. Lovverket gjør at giftemål er en idiotisk ting idag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *