Denne uken lærte jeg to nyttige ting:

Denne uken har jeg lært enormt mye. Jeg har lært mye om meg selv og om ting jeg må lære. Kunnskap som vil være ganske vanskelig for meg å få inn i systemet med automatikk, men som jeg vet vil styrke meg enormt i årene som kommer og som vil gi meg mye mer positiv energi og mindre konflikter. Jeg blir aldri ferdig utlært og er så enormt takknemelig for at jeg har menneker rundt meg som delegerer av sin kunnskap og styrker meg mentalt.

Endring er ikke for alle.

Vi lever i en tid hvor ordet endring er brukt i nesten hver setning. Vi må endre hvordan vi jobber, hvordan vi ser på fremtiden, hvordan vi forholder oss til mennesker og ikke minst hvordan vi forholder oss til oss selv.

Man må endre noe, for å få noe man ikke har. Det er ingen tvil om at det stemmer. Jeg ser hver dag hvordan single endrer noe ved seg selv og så får de den kjæresten de har drømt om. De gjør jobben (selv om den ofte er kjempe tøff med en lang vei å gå) og de får den endringen ved seg selv som må til. Belønningen kommer alltid. Alltid.

  • Jeg har ikke sett EN singel person som endret seg selv som ikke har fått det de ønsket seg.
  • Jeg har ikke sett EN person som har gjort endringer i livet sitt (bytte jobb, omgangskrets, fått en utdannelse etc) som ikke har kommet opp et nivå når det kommer til livsstil, inntekt eller andre ting som har gjort livet litt enklere.
  • Jeg har ikke sett EN person som ikke har trent masse og spist sunt og som ikke har gått ned i vekt.  Gjør man det man må, så får man det man vil ha.

Samtidig er det utrolig viktig å forstå at 90% av de som ønsker seg noe, vil ombestemme seg når de ser endringen som må til for å få det de vil ha. De fleste av oss har det ikke i oss til å gjøre de endringene. Gjøre den jobben. Ta tak i de tingene som er vanskelig å ta tak i.

Det må være i orden. Endring er ikke for alle. Det må være lov å snu. Det må være lov å heller velge å være tilfreds med det man har.

Jeg brukte 10 år på å lære meg å ikke bry meg om hva andre mener. Nå må jeg bruke tid på å ikke bry meg om hva andre velger.

Det å akseptere at mennesker av natur ikke er villig til å endre seg, er noe jeg tror vil gjøre mitt liv så mye enklere fremover. Forståelsen for at de mennesker som endrer seg, er unntaket og ikke regelen. Det er 1%’en. Min oppgave er ikke å pushe mennesker til den endringen jeg ser er nødvendig, bare fordi jeg vet de kan. Min oppgave å være tilstede for de som vil ha den endringen.

Selvinnsikt og ærlighet er viktig for meg.

Jeg blir trigget av uærlighet og manglende selvinnsikt. Det er ingenting som fyrer meg opp mer enn mennesker som ikke har selvinnsikt, eller som ikke er ærlige. Det blir som om jeg fylles opp med frustrasjonen til alle menneskene i hele verden som opplever urretferdighet på en gang. Alle single som har fått avslag på feil grunnlag. Alle single som har opplevd at de som de har møtt har vært uærlige med dem. All den frustrasjonen som over 100.000 single går rundt med hver eneste dag.

Det er akkurat som om hver og en av disse menneskene er i meg og det er umulig (følte jeg) å kontrollere de følelsene som strømmer på og som må ut. Frustrasjon, sinne, urrettferdighet.

Samtidig har jeg nå endelig innsett at det å irritere seg over andre mennesker ikke fører noe bra med seg.  Det å bruke egen energi og tid på å forsvare meg mot mennesker som oppfører seg idiotisk, er ikke verdt hverken tiden eller energien.

Jeg tror jeg innser dette fordi jeg egentlig er på en veldig bra plass nå. Jeg trives med å være den jeg er, og jeg har egentlig veldig god energi rundt meg. Jeg har to jobber som komplementerer hverandre enormt, og jeg har fantastiske mennesker rundt meg som gir meg så mye bra i livet mitt.

Jeg lever det livet jeg har drømt om.

Det innehar alle de elementene jeg trenger for å ha det bra med meg selv, livet og hverdagen. De små tingene som skaper frisjon og ødelegger kommer pga følelser hos andre mennesker og ikke hos meg selv. Det må jeg ta tak i og virkelig forstå.

Mitt mål for Mars er derfor å ikke la meg irritere. Det å akseptere som jeg nevnte over, at mennesker er som de er. Det vil være mennesker som behandler meg dårlig, som går bak ryggen min, som oppfører seg på en ufin måte, som synes jeg er teit, dust, whatever. Det er helt ok. Det skal ikke jeg legge meg oppi. Noe jeg heller som regel ikke gjør. Men som sagt så er det noen ganger jeg ikke klarer å la være. Det må jeg lære meg å gjøre. Det er viktig fordi det hindrer meg i å leve det livet jeg ønsker, men den mentale innstillingen jeg ønsker, fult ut.

Vi blir hva vi gjør og vi får det vi sender ut. Jeg må ha fullt fokus på hva jeg sender ut. Det er der den siste puslespillbrikken ligger. Jeg har funnet «the missing link» og den følelsen der, den er helt fantastisk.

Nå gleder jeg meg til en helg med 100% kundefokus. Innhenting av nye kandidater, presentasjon av kandidater jeg allerde har godkjent og gode samtaler med justeringer der det er behov. Jeg elsker jobben min som matchmaker og jeg er så takknemelig for alle de flotte menneskene som jeg har rundt meg som bidrar til at jeg blir et bedre menneske, eller som er tilstede for meg når jeg trenger mentalt påfyll og litt ekstra styrke.

  • Takk til Gry Sindig for et fantastisk seminar i går.
  • Takk til min sponsor Oliver og min Trulum partner Martin for pep talks i går.
  • Takk til Ana for at du setter pris på meg som jeg er.

Hvilke mennesker har du i livet ditt som du er takknemelig for akkurat i dag?

Send dem en melding og vis dem din takknemelig. Gi ros, støtte og kjærlighet.

Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *