Det beste datingrådet du kan få denne høsten.

Det finnes mange datingråd der ute. Gode og dårlige. Her vil jeg dele mitt beste. Det rådet jeg har sett har endret datingopplevelsen for ekstremt mange og som jeg tror også vil endre datingopplevelsen for deg. Hvis du velger å lytte til det.

 

Fjern ubetydelige krav fra kravlisten din.

Jeg sier ikke at du ikke skal ha krav. Jeg er veldig for krav. Jeg er veldig for å være bevisst på hva du ser etter og ønsker deg. Det er bare slik at 90% av kravlistene inneholder helt feil type krav. 

Høyde, alder, antall barn, hårfarge, kroppstørrelse, aktivitetsnivå, universitetsnivå, eie eller leie leilighet osv osv.. Alle disse tingene som handler om det ytre og det materalistiske. Disse tingene som vi benytter oss av for å sette merkelapper på folk for å bestemme oss for hvordan de er som mennesker. Uten at vi kjenner dem og uten at vi vet om vi har rett i det vi tenker.

 

Kvinner tror at f.esk at en mann må være over 170 for å kunne få henne til å føle seg trygg. Kvinner tror også at en mann som ikke eier leilighet sliter med økonomisk uorden. Kvinner tror også at menn som ikke har hatt mange forhold ikke har det helt bra med seg selv.  Menn på den andre siden tror f.eks at kvinner som har en høy stilling i et selskap er krevende å være sammen med. Eller at en kvinne som ikke eier sin egen leilighet er ute etter lommeboka hans.

I tillegg så kreve vi at en potensiell partner trener så og så mange ganger i uken, eller vi avviser noen som har tatt bilde av seg selv i baderomspeilet på Tinder.

Og gud forby om vi trykker ja på noen som er mørkere i huden enn oss selv. De er garantert nyinnflyttet til landet, flyktninger eller svindlere…

Det er så mange «nei takk» og merkelapper at det virkelig ikke er rart singel forblir single.

Seriøst??  Jeg mener det….  Slutt med det der!!

Slutt med det der nå med en gang!

Jeg blir rett og slett fysisk dårlig av den negative tankeganger mesteparten av dere single har. Og enda dårligere blir jeg av å vite hvor mange bra damer og menn dere går glipp av ved å tenke sånn!!

De fleste av de som har blitt kjærester via meg har blitt kjærester med noen de aldri ville valgt selv.

De hadde nok aldri trykket JA på hverandre på Tinder, eller stoppet opp hvis de hadde gått forbi hverandre på gaten. De hadde aldri tenkt at den andre ville se verdien i dem, eller de hadde aldri tenkt at de ville se verdien av det de opplever hos seg selv.

Hvorfor blir det slik?

Fordi jeg ser menneskene, ikke merkelappene. Jeg ser hva de trenger og søker etter i sjelen sin, ikke hva de selv tror de må ha for å kunne tørre å forelske seg igjen.

 

Skriv heller en drømmeliste basert på følelser.

Hva mener jeg med det? Det jeg mener er at det som betyr noe er hvordan en person skal få deg til å føle deg. Det som betyr noe er hvordan personen oppfører seg og hva personen får deg til å føle ut i fra hvordan personen oppfører seg.

Tenk på hva som er viktig for deg med en person for at du skal beundre og respektere en person. Eller for at du skal synes en person er attraktiv.

 • Skal personen ha det bra med seg selv og være positiv?
 • Skal personen ha et godt forhold til familien sin?
 • Skal personen være sosial og utadgående?
 • Eller liker du en person som er mer rolig og innesluttet?
 • Skal personen trives i jobben sin, uansett hva det måtte være?
 • Skal personen ha et normalt forhold til alkohol og være alkohol-liker kontra alkohol-misbruker?
 • Skal personen ha ordnet økonomi?
 • Skal personen ha barn eller ønske seg barn?
 • Skal personen møte deg mentalt sett?
 • Skal personen smile og le når personen ser deg?
 • Skal personen like å ta på deg og kose med deg?

Skriv heller ned de tingene og husk på det når du skal treffe noen.

Da kommer du til å sortere ut de som ikke passer til deg og den du er, og du vil stå igjen med de som virkelig kan gjøre deg lykkelig i en relasjon. De som du kan beundre og respektere og være glad i, fordi de er som de er. Så enkelt ikke sant?

Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *