Dette bør du tenke over når du leter etter en kjæreste….

Dagene etter 17 mai opprettes det flere Tinder profiler i Norge enn etter Julaften. Lengselen etter en kjæreste blir stor når man ser kjærestepar og lykkelige familier. Fokuset på det vi ikke har blir sterkt og følelsen av å mangle noe gjør at vi får lyst til å lete. Men før du setter i gang å lete er det enkelte ting som er viktig å tenke over. Gjør du ikke det, vil du mest sannsynlig lete rundt i blinde, bli frustert og aldri kommer deg til målstreken.

Hvordan partneren din får deg til å føle deg er egentlig det viktigste.

Hva vil du ha, sånn egentlig?

Det er lett å tenke høy, mørk, kjekk. Eller slank, lys, pen. Samtidig er det så mye mer som er viktig EGENTLIG når du skal lete etter den rette for deg. Hva ønsker du fra en relasjon? Hvordan ønsker du at du skal behandles? Ikke minst, hvordan egenskaper synes du er tiltrekkende og sexy, og hva finner du avtennende?

Du tenker kanskje ikke over det før du setter i gang med sveipingen, men det er ekstremt mange flere ting enn hvordan et menneske ser ut, som påvirker tiltrekningen din.

 • Hvordan et menneske snakker om andre.
 • Hvordan et menneske snakker til andre.
 • Hvordan et menneske behandler andre.
 • Hvordan mennesket er med venner og familie.
 • Hvordan menneske lever livet sitt.
 • Hva menneske drømmer om.
 • Hva de har gjort med fortiden sin.
 • Hvor ærlig er han eller hun er.
 • Hvordan står det til med handlingene kontra ord?
 • Hva slags verdi har personen i forhold til det du ser på som verdifullt?

Det er så utrolig viktig å kartlegge hvem du er og hva du søker etter. Jeg får ikke sagt det nok ganger. Listen du skal krysse av på handler ikke om hva man jobber med, hvor høy man er, om man eier eget hus (som ofte banken eier) interresser eller andre overfladiske verdier. Listen bør innholde de viktige tingene som gjør at du vil beundre og respektere den andre over tid.

Gå gjennom dine tidligere relasjoner. Hva beundret du ved de menneskene du var sammen med? Hva slags egenskaper ved dem likte du ikke?

Tenk at du står der med et hvit lerret som du selv kan bestemme hvordan skal være. Ikke ved å male et menneske som ser bra ut på overflaten og som alle andre vil beundre, men den du vil beundre fordi personen har så mange flotte kvaliteter og får frem det beste i deg.

Let skikkelig!

Skal du møte ett menneske som du virkelig beundrer på et dypere plan bør du droppe perfeksjonisme blokkeringen din. Den som hindrer deg i å se bak det du har bestemt deg for at MÅ være på plass før du gir noen din tid.

Du må også slutte å forhåndsdømme ut i fra hva du tenker og tror, eller følge den berømte intuisjonen din. Intuisjonen du kjenner er som regel bare en dårlig magefølese bassert på totalt feil grunnlag. Når du sveiper på Tinder, lag deg selv en regel om at du skal stoppe opp og se på flere bilder enn det første før du trykker nei. Ikke følg magefølelsen som kommer med automatikk.

Dropp å la deg styre av tidligere erfaringe, hva du tenker og tror, men prøv å se bak bildene. Ofte vil du bli postivt overrasket over hvem som er bak profilen kontra det du trodde med automatikk.

Mange lurer på hvorfor det har seg at det blir vanskeligere og vanskeligere å finne noen jo eldre man blir, men svaret er kjempe enkelt. Kunnskapen og erfaringen vår stopper oss i å se realiteten.

Vi tenker og tror, (og jeg får ikke sagt dette nok ganger) og glemmer å stille spørsmål for å vite.

Vi sier nei takk til menn som har tatt selfie på badet, eller som ikke er gode på bilder, eller som har en annen hudfarge enn oss selv. Menn på sin side klikker på de peneste jentene uten å tenke over egenskaper og substans som egentlig er viktig for dem. De tror også at får de svar raskt ja da har de dem der.

Sannheten er at for å beholde en kvinne, og vinne henne må det jobbes over tid. Du må være ekstremt spesiell hvis en kvinne opprettholder interessen for deg hvis du ikke viser interesse for henne. Mulig ser hun noe i deg som du ikke ser selv, og det i seg selv burde være en enorm verdi for deg.

Legg fra deg dine tåplige hindringer og regler, og åpne opp for kjærligheten.  Se verdien av det å finne noen som virkelig kan skape det livet du ønsker deg, sammen med deg, og akseptere deg som du er.

Gi datingfasen tid.

Pust med magen. Snakk med hverandre. Bli kjent over tid.  Vær ærlige. La følelser synke før de blir gitt utrykk for. Ta vare på magien og lidenskapen ved å være tilstede og gi hverandre næring.

Det du ser, er sjeldent det du får. Dette er noe vi egentlig vet, men vi ønsker ikke å lytte til det. Vi har så lyst til at den første tanken og den første fantasien vi har om noen skal være realiteten. At personen skal leve opp til alt vi har drømt om, som vil frita oss for frykt og usikkerhet.

Vi vil møte en person som bare får oss til å føle at vi vet. Vi vet det er rett og kan bare hive oss uti det fordi det føles sååååå rett.

Vi sorterer partnere ut i fra hvor perfekte de virker være. Derfor velger vi også feil partnere, gang på gang. Sannheten er jo at ingen er perfekte og det er uperfeksjonene som til syvende og sist skaper verdien som en helhet.

Det handler om å bruke tid på å se på egenskapene et menneske har og følelsen mennesket skaper i oss. De egenskapene som er viktig å ha på listen for at vi skal kunne beundre og respektere personen.

Hvem er han/hun? Hvordan tenker og føler han/hun det? Hva slags baggasje hindrer personen i å tørre slippe noen inn? Hva er det som får han/henne til å le? Hva får personen til å bli sint? Kan man løse en konflikt på en god måte? Vil man prøve å klare å løse konflikter bedre enn man gjorde første gangen?

 • Vi må tørre å gi det tid.
 • Kjenne på følelsene.
 • Bli kjent med personen slik personen er.
 • Akseptere feil og mangler.
 • Gjør feil og si unnskyld.
 • Se verdien av helheten.

 

Hvis du velger å akseptere et menneske som det er, så vil du også klare å elske ubetinget. Du vil klare å se verdien av det å ha et ærlig og oppriktig menneske. Et menneske som du kan være en positiv pådriver for, og som kan være en positiv pådriver for deg.

Lettere sagt enn gjort!

Det er en grunn til at det er så mange flere single i dag enn før. Det å være ærlig og gi noen tid er vanskelig i det hastesamfunnet vi lever i. Vi er også så utrolig sårbare at vi blokkerer for oss selv og har en utrolig dårlig fremtoning når vi kommuniserer.

De parene som har fått det godt sammen med min hjelp har virkelig brukt meg. De har delt sin usikkerhet med meg og jeg har fått være en kjærlighetstolk som hjalp dem i gang med den ærlige kommunikasjonen.

Når de lukket hjertet åpnet jeg det opp. Når de ville sende lange meldinger med drama så sendte de meldingene heller til meg. Når frustrasjonen var stor og frykten på sitt verste, var jeg der og beroliged og hjelp dem gjennom det.

Kjærligheten er ikke enkel. Den skal ikke være enkel. Den skal være ekte. Ekte og ærlig og sårbar. Kommer man seg ikke gjennom frykten for å bli såret, såre eller blir forlatt så kommer man ikke til den trygge fine plassen hvor kjærligheten slår røtter.

La dette være sommeren hvor du virkelig tør. Da vil høsten bli den vakreste og fineste av de alle.

Vurderer du å lete etter en kjæreste? Eller er du i gang?

Book et uforpliktende møte med meg så lykkes du lettere! Gjennom en samtale med meg så får du kartlagt litt hva du selv føler er vanskelig og du får veiledning på hva du kan gjøre for å få nye resultater. Og det koster deg ikke en krone!

Bestill din time her:: https://anehagen.simplybook.it

1 Comment

 1. Veldig bra skrevet. Her treffer du spikeren på hode hos de fleste. Så takk for at du deler dette med oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *