Dette er den smarteste måten å treffe den rette på, og det koster svært lite!

Etter 15 år i datingbransjen er det helt klart at vi leter etter en kjæreste på helt feil måte. Det er kaos i datingverden og frustrasjonen er til å føle og ta på. Hvor er alle de bra mennene? Sier damene. Hvor er alle de dramafri damene? Sier mennene. Jeg vil dele et supertips med dere i denne artikkelen som jeg håper vil få deg til å slutte å gjøre det du gjør i dag, og tenke nytt og smartere. Etter at mine single begynte å gjøre dette så har de funnet kjærligheten en etter en. Du må ut av komforsonen din, men belønningen du får av å gjøre det er så enorm stor. 

Et uformelt møte som kan føre til den store kjærligheten uten at man tenker over det.

Hvordan skal jeg komme i kontakt med noen?

Det spørsmålet er det spørsmålet jeg får oftest av single. De er lei av nettdatingsider hvor de må kave gjennom oppmerksomhetsyke eller sex søkende mennesker. De er lei av å skrive med nye i flere dager for så å plutselig oppdage at personen har logget seg av, fjernet matchen eller bare ikke svarer. Når de så møter noen som de liker så er det drit kleint og forventningene og forhåpningene gjør at man ikke klarer å være seg selv.

Det å treffe mennesker uten forventninger om en personlig relasjon åpner dørene til personlige relasjoner raskere enn direkte pågang.

Hva mener jeg med det jeg skriver over her?

Er du singel og vil ha en kjæreste så sett i gang å utvid nettverket ditt. Finn noe som du kan jobbe med ved siden av jobben din, som gir deg muligheten til å kontakte nye mennesker uten at det blir personlig. Knytt kontakter uten det faremomente at man er ute etter noe, eller at det er en baktanke med det man gjør. Mulig du har en baktanke, men har du pakket det inn i noe jobbrelatert ufarliggjør du blikjentskapet.

Få deg jobb i et nettverksselskap!

Jeg jobber som Matchmaker og Datingrådgiver. Det har vært fulltids jobben min de siste 5 årene og det er en jobb jeg trives veldig godt som. Det å være matchmaker er likevell ganske krevende fordi det ikke er kjent yrke, og fordi mange vergrer seg med å la noen «fikse» kjærlighetslivet deres. Derfor har det gått litt for tregt med matchingen i forhold til det jeg ønsker.

Det har vært vanskelig å finne nye bra potensielle kjærester til mine kunder og mange av de jeg vet kan passe ønsker ikke å treffe meg for å finne ut av det.

Så fant jeg ut at jeg måtte ha en annen innsalgsvinkel, og jeg begynte å jobbe med nettverk. Jeg har alltid synes nettverksselskaper er geniale og har vært med i mange opp gjennom årene ved siden av andre jobber. Det kan du se via CV’en min som du finner her: https://anehagen.mykajabi.com/p/ane-hagen-min-cv-pa-nett Så hvorfor ikke utnytte mulighetene også nå?

Etter at jeg begynte å jobbe som rekruterer og team manager i et nettverksselskap ved siden av jobben min, så har jeg vært på flere kaffemøter enn jeg var på når jeg var superaktiv på datingfronten for 10 år siden. Det bare på noen måneder.

Jeg har også fått til møter med menn jeg har prøvd å få til møter med (til noen av de tidligere kundene mine) uten å lykkes når jeg var ærlig om hva jeg ville møte dem for.

Det er svært få som har lyst til å treffe meg for at jeg skal se om de passer til en kunde, men det er svært mange som har lyst til å treffe meg for å se hvilke muligheter om samarbeid vi kan inngå for at begge kan lykkes på jobb.

Kvinner spesielt burde knytte seg opp mot selskapet jeg jobber i og utnytte den muligheten. Menn som synes det er skremmende å gå på date blir glad for å få kontakt med noen som bare ønsker å treffes for å dele erfaringer og knytte kontakt når det kommer til jobb og karriere.

Hvem vet, kanskje de to finner tonen uten at det var det de egentlig var ute etter?

Det beste med å gjøre det på denne måten er at du blir kjent med menneskene på en helt annen plan. Det er ofte lettere å åpne seg opp for noen som man ikke har en personlig relasjon med. Det kan også utvikle seg til et vennskap på sikt hvis man begynner å jobbe sammen. Da får du får se hvordan de er i forskjellige daglige situasjoner eller hvordan de er når dagsformen er på topp og ikke på topp.

Hvordan tenker de om problemer og uforutsette ting som skjer? Hvordan oppfører de seg når det oppstår ett problem som må løses?

Du får rett og slett studert han eller henne slik som de virkelig er, og ikke hvordan de er når de skal prøve å imponere en potensiell kjæreste. Selvfølgelig vil man jo alltid imponere nye mennesker man treffer, men man har likevell ikke det presset på seg om at det er nå eller aldri.

Det finnes mange nettverksselskaper der ute så her er mine beste tips hvis du skal gjøre dette for å finne en kjæreste:

  • Velg et selskap hvor inngangsbeløpet er lite. Du skal jo bare bruke selskapet for å komme i kontakt med folk og da trenger du ikke store produktpakker eller masse utstyr.
  • Velg et selskap hvor det er stort fokus på personlig utvikling og felles møtevirksomhet slik at du også utvider nettverket ditt internt. Du blir ikke med her for å bygge business men for å møte folk, husk det.

Det koster deg kanskje et par tusen kroner å bli med, men så har du et verktøy du kan bruke for å komme i kontakt med 100 vis av nye mennesker. Verdt det? Absolutt!

Og synes du ikke noe om denne ideen så tenk nytt.

 

Bruk fantasien og ikke lås deg fast i det alle andre gjør som tydeligvis ikke fungerer 😛

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *