Diskriminerer norske kvinner når de bruker Tinder?

I dag fikk jeg nok en gang høre frustrasjon fra en norsk mann med utenlandsk opprinnelse som føler han blir diskriminert på Tinder. Det er ikke første gangen, og det blir helt sikker ikke siste gangen. Flere av de jeg har funnet en flott kjæreste til har kjent på det samme. De blir oversett pga utseende sitt. Pga deres opprinnelse. Vi kan fint si at dette handler om attraksjon og at norske kvinner ikke er tiltrukket av utseende deres, men hvorfor er det da slik at de samme kvinnene som ikke klikker JA på Tinder, faller for mannen når han blir introdusert til dem gjennom meg? 

Har hun møtt han på Tinder tror du?

Er det ikke på tide at vi er helt ærlige med oss selv?

Vi dømmer på bakgrunn av hva vi tror. Vi tenker at menn med slik og slikt utseende eller slik og slik opprinnelse er sånn eller sånn. Det er lett å komme med unnskyldninger, men nå har jeg opplevd dette så mange ganger at jeg følte for å si det som det er. Skape en diskusjon rundt dette og kanskje også få endret tankegangen til en del kvinner som egentlig passer til de mennene de sveiper forbi pga…

Norske kvinner klager over Tinder og andre datingsider hele tiden. At det er så få bra menn der inne. Samtidig overser de mange fantastiske menn fordi de har visse bilder, en viss hudfarge, et navn som er utenlandsk, tar bilder nedenfra og opp, har bilde av seg selv i bar overkropp på badet osv osv.

Vi tolker ut i fra hva vi tror og hva vi har erfart tidligere, men samtidig går vi glipp av så utrolig mange fine folk ved å ikke gi mennesker en sjanse på tross av.

-Jo, men jeg gjorde det og da hadde jeg rett….

Ja en gang, eller to ganger. Ikke nok ganger til at det kan motbevise det du tror er sant!

Jeg er sånn selv. Jeg sitter ikke her på min høye hest og sier at jeg ikke gjør det samme. Jeg også forhåndsdømmer. Alltid. Men jeg har lært meg at det jeg tror ofte ikke stemmer med virkeligheten.

Jeg kan tro at en person vil være overlegen, ikke vil være interessert i meg, er arbeidsledig, er lat, er treningsnarkoman, må ut i skog og mark hele tiden og dermed ikke passer osv. Jeg kan finne 140 unnskyldning til hvorfor jeg ikke skal klikke ja, eller gi noen en sjanse men jeg gjør det i 90% av tilfellene likevell. Og det er jeg veldig glad for.

Av 17 single som har ansatt meg personlig de siste 3årne er 6 menn av utenlandsk opprinnelse. Flotte menn som ikke får match på tinder. De har prøvd å komme i kontakt med kvinne som de liker på datingsider men får ikke kontakt.

Flere av de har til og med trykket ja på alle uten å få en eneste match.

Nei de hadde ikke de beste bildene som igjen gir dem et dårlig utgangspunkt, men likevell.

Er disse mennene håpløse? Nei, disse mennene har vært skikkelig catch! De er sjarmerende, omsorgsfulle, trygge, har egne meninger og gode karrierer. Livet på stell. Gentlemenn.  Alt det kvinner som kontakter meg søker etter.

Og kvinnene som jeg matcher de med er superfornøyde. De har fått en mann som har det de har savnet fra menn tidligere. De har det lille ekstra som de lette etter men ikke fant ved å bare tykke på menn som så norske ut.

Det er utrolig synd at det er sånn og jeg håper at denne bloggposten kan vekke noen til å gi menn av utenlandsk opprinnelse en sjanse. Ikke bare de som ser ut som modeller men også de som ser helt vanlige ut.

For kjære kvinne. Det er en vanlig mann vi vil ha. En som er tilstede gir oss trygghet og motiverer oss til å være den beste utgaven av oss selv. Ikke en som vi må løpe etter og krangle om oppmerkosmheten til.

Velg smart – velg å bli kjent med mennesker slik de er. Se dem slik som du ønsker at de skal se deg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *