Disse demonene må single bekjempe for å finne kjærligheten.

Det er mange ting vi fokuserer på som årsaken til at vi er single. De fleste av disse tingene er utenfor oss selv. Vi klager over at det ikke er bra menn eller kvinner. Vi klager over at det er så mye uærlighet. Vi klager over at vi ikke har tid til å treffe noen. Vi klager over at alle er så overfladiske, selv om en av de viktigste tingene for oss selv er at vi synes personen er attraktiv. Vi har så mange unnskyldninger, men klarer sjeldent å finne kjernen til hvorfor vi er alene. Vi tør rett og slett ikke møte våre egne demoner som hindrer oss i å få det vi vil ha. 

Tør du å skape kontakt med de du virkelig ønsker kontakt med, når muligheten byr seg?

Hvem er du når du er 100% ærlig med deg selv?

I disse dager er 50 kvinner forsøkskaniner i et onlinekurs som jeg har startet. Det heter Finn Drømmemannen og vil gå over 5 uker. Jeg tror, og det kan sikker kvinnene bekrefte at dette er noe av det tøffeste de har vært med på når det kommer til å det å være ærlig med seg selv. Og enda er vi kun kommet dit at vi snuser på uke 2.

Det er noe med det å måtte være 100% ærlig med seg selv. Det er noe med det å måtte se sannheten i øynene og slutte å gjemme seg bak unnskyldninger. Det er noe med det å kle seg total naken for å kunne takle den sårbarheten som ekte kjærlighet innebærer at man viser.

Det hashtagges for harde livet og oppgaver besvares med tunga rett i munnen. Og den ene etter den andre må grave dypere og dypere. Det handler ikke om en forståelse av seg selv ved å lese artikler eller ta personlighetstester. Det handler om en forståelse av seg selv ved å få de rette spørsmålene som krever de ubesvarte spørsmålene besvart.

For hvem er du egentlig når du er 100% ærlig med deg selv? Hvor lik tror du at den andre ser, er med den du ser?

Våre største demoner når vi er single.

Det er noen demoner som går igjen når man graver i dypet. De store hindringene er ikke å ikke finne noen man liker, men å tørre å ta kontakt med den man liker. Eller klare å være ærlig om hva man føler og tenker. Det handler om hva vi utstråler og det handler om hva vi føler.

  • Vår største demon i singel tilværelsen er frykt for å bli avvist.
  • På en god nummer to kommer frykt for å bli såret.
  • Den tredje demonen vår er frykten for å miste seg selv i en relasjon.

Vi har en enorm frykt for å gjøre noe feil i dagens samfunn. Vi perfeksjonerer oss, og vi krever perfeksjon. De skyhøye kravene vi har mot en partner handler om forventninger vi føler ligger på oss, og forventninger vi føler vi kan ha hos andre, pga den vi er.

Vi har utrolig høye tanker om oss selv i 2017 og mange av oss burde hatt et speil på innerlomma som de kunne dratt frem flere ganger om dagen. Når du ser ned på, og dømmer andre mennesker som mindre verdt enn deg burde det speilet vært obligatorisk å titte litt i.

Det er min jobb å senke folks forventninger. Det er min jobb og gi single en reality check. Det er min jobb å skape balanse i datingregnskapet i landet vårt. Og det er min jobb å gjøre single mer ydmyke og samtidig modige.

For disse demonene vi har som hindrer oss i å finne vår store kjærlighet, er ikke vanskelige å ta knekken på. Man må bare grave frem demonene fra unnskyldningene de gjemmer seg bak og ta tak i de.

Når du blir mer modig så løsner alt.

Det å tørre drite seg ut. Tørre å gjøre feil. Tørre å ikke alltid lykkes med det man gjør, er virkelig løsningen på mye av det vi sliter med psykisk i dag. Perfeksjonismen gjør oss redde for å gjøre feil, og den frykten hindrer oss altså i å lykkes med mye av det vi ønsker å lykkes med.

Så hvis vi snur litt på det. Hvis vi istedenfor å være redd for å ikke lykkes, blir modigere slik at vi tør å mislykkes? Hvis vi klarer å ikke være redd for å gjøre feil, drite oss ut eller innser at hvis vi ikke får DEN mannen så er det ikke verdens undergang? Hva skjer da? Jo, du blir modigere. Du tør mer. Og du lykkes i mye større grad med datingen.

Så hvordan gjør man det i praksis?

Tenk at alt du gjør, det gjør du for å lære.

Hvis du f.eks ser en utrolig flott dame så skal du ikke kjenne på frykt for å gå glipp av muligheten med henne, du skal ha fokus på å lære noe om hvordan lykkes med henne, slik at du kan lykkes med ei som passer deg enda bedre.

Eks: Gå bort til henne og spør henne om du kan be henne om litt hjelp. Si at du har bestemt deg for å finne drømmedama og at du har ei jente du liker veldig godt. Og hun er litt like søt som henne her. Kunne hun hjulpet deg med noen tips til hvordan vekke interessen hos hun du liker?  – Og så er dialogen i gang og du får også kanskje noen gode tips. Du kan jo også spørre om du kan legge henne til på facebook tilfelle det er noe mer du lurer på.

Og går ikke dette så har du lært noe. Og du vil teste ut kreativiteten og lære underveis. Se på det å lete etter den rette for deg som en reise som gir deg masse kunnskap, og en dag så treffer du den som virkelig er perfekt for deg og som du har mot nok og kunnskap nok til å starte et forhold med.

Eller du kan fortsette å gjøre det du gjør i dag og få det samme resultatet du får i dag.

Hva velger du?

Kontakt meg gjerne for råd. Legg meg til på facebook,  eller send meg en mail på [email protected]

https://www.facebook.com/AneHagenPrivat

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *