Følelsen etter å ha vært 4 dager i boblerus.

Etter 4 dager med god stemning, god mat, masse glade mennesker, og intense gode følelser, så er det over.  Kroppen er sliten, hodet er fullt og tomt på en gang, og hverdagen er tilbake. Ferien er over, og det er glamat 2017 også. De siste dagene kan ikke beskrives med ord, men jeg skal gjøre så godt jeg kan.

Den euforiske rusen av både alkohol og folkeliv.

Glamaten kan virkelig ikke beskrives, den må oppleves. Både for de som jobber der, og for oss som er gjester. Jeg har alltid vært fascinert av gleden som stråler ut av nordmenn når de er med på noe som er gøy, spesielt hvis det er noe de kan dele med andre og spesielt hvis det i tillegg innebærer at de kan drikke litt (eller mye) alkohol. Når værgudene også er med oss, ja da blir det folkefest og god stemning i Stavanger.

La Famiglia – en opplevelse for livet!

Vi startet det hele med et pang på Onsdagen. Heldige oss hadde fått plass på det jeg vil si er den beste stemningsopplevelsen under hele glamaten. La Famiglia. https://www.facebook.com/events/1947397205506406/?fref=ts

 

Det å få sitte midt i fargegata og nyte god mat med italiensk stemning mens menneskene rundt oss bare blir mer og mer lykkeligere.. ubeskrivelig.

Når det hele avsluttes med full dans og slik stemning så må man jo bare være utrolig takknemlig for at man får være en del av denne opplevelsen.

Etter en slik første dag kunne man lett tenke at man toppet det hele på dag en, og at resten ville oppleves som litt mindre euforisk.

Spiselig Byfest og Stavanger ØST.

Torsdagen startet nok for mange med en litt sliten kropp og hjerne på halvgir. Men hva gjør det når man kan dra på seg bikinien og slenge seg ut i sola noen timer før man setter i gang dag nummer to? Og har man ProArgi og e9 mix, i tillegg til kald Cola, så kommer godformen seg raskt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var godt å tilbringe Torsdagen i Stavanger ØST med spiselig byfest som tilholdsted. Vi fant oss en fin plass på gresset og lot både kropp og sjel få nye varmegrader og solstråler. Det ble til og med første bad for meg.

 

 

Bobler og Tapas med 25 flotte damer!

Fredagen kunne jo ikke bli dårligere enn de andre dagene, så vi toppet det hele med en fantastisk bukett flotte damer, god tapas, bobler og skravlings.

Etter å ha kost oss i mange timer, tok jeg og et par andre turen ned til Straenhuset og NATT + Taket for mer bobler, latter og god stemning.  Og datingrådgiveren og matchmakeren i meg er jo alltid tilstede:

Sjømat, sjekking og pang avslutning.

Siste dagen kjente jeg virkelig at jeg ikke er 20 år lenger. Det var rett før jeg kastet inn håndkle, men så tenkte jeg, kjør på, det er bare en dag igjen. Og jeg er så glad for at jeg valgte det. Lørdagen ble helt fantastisk, med varmere temperatur, sjømat og den beste avslutningsfesten.

Vi avsluttet Lørdagen på stamplassen. Straenhuset. Det var stamplassen før, og det er stamplassen igjen. Samarbeidet jeg har inngått med dem for Kongruent Exclusive Club betyr enormt mye for meg, og jeg heier virkelig på de nye eierne som tør å satse 100% på Stavangers største uteplass. 4 utesteder i en og samme bygning krever sitt.

På Lørdag var det fullt hus.  Å se de ansatte storkose seg og være klare for å ta i mot så masse gjester gjorde meg faktisk litt rørt. Det betyr mye for meg at den plassen hvor jeg sender mine kunder fungerer godt.

 

Nedturen som aldri kommer.

For mange kan det lett bli nedtur når festen er over. Den gode stemningen. Rusen fra alkoholen. Bekymringer som er glemt i noen dager.

Denne festen var for meg et godt bevis på at når du har det bra med deg selv og livet du lever, så blir slike opplevelser bare en bonus på en bra hverdag.

Det er godt å være tilbake på jobb. Godt å sitte å matche kunder, vurdere søknader til klubben min og være tilbake.

Jeg har fått masse gode minner, morsomme historier og flere nye venner som beriker livet mitt. Men hverdagen, den liker jeg faktisk aller best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *