For 250.000 kan du velge og vrake blant flotte single!

Det har vært mast om dette i 5 år nå, og endelig kan jeg si at Ja, du kan få sånn mixer som du har sett på TV. Du kan få 20 flotte menn eller kvinner som står der og vil date deg som du kan velge mellom.  Ja, du kan få lov til å føle deg som den mest attraktive personen i verden i 3 timer mens du vurderer hvem du synes er mer attraktiv og vet at hun du velger allerede har valgt deg. 

Hva med lunsj i London og middag i Paris?

Dating kan være enormt spennende. Når jeg datet som verst ble jeg flydd både hit og dit på date og jeg storkoste meg. Jeg var til og med på en første date på Cruise i middelhavet. Vi møttes i virkeligheten dagen før avreise bare for å se om vi hadde kjemi nok til å ønske å tilbringe en uke sammen. Den uken er en av de beste ukene jeg har hatt og alle som møtte oss trudde vi hadde kjent hverandre hele livet. Når positive mennesker tilbringer tid sammen kan det ikke gå galt.

Det er pga de erfaringene jeg har hatt jeg gleder meg enormt til å ta datingen til kundene mine til nye høyder. Det er også enormt morro å kunne tilby mixer for de kundene som ønsker å oppleve det.

Følelsen av å stå der og vite at de 20 single som står forran deg er der fordi de har lyst til å date DEG! Det må jo være den beste følelsen i verden når man er singel?

 

Samtidig har kundene mine de største hjertene og de fineste sjelene! Jeg velger med omhu og ekte kjærlighet må være det de ser etter. Selv om de kan tilby både glitter og glamour er det de små tingene som virkelig teller. En hånd å holde i, latterkrampe pga lik humor, leking og erting etterfylt av kyss og kos. Det som vi alle drømmer om. Det er ikke noe annet de er ute etter bare fordi de velger å ansette meg for å slippe å lete selv.

Alfamatching har jeg valgt å kalle det nye konseptet mitt. Der Alfakvinner og Alfamenn finner sine partnere. Fordi det er behov for en slik tjeneste. Selv om vi liker å tro at ingen er bedre enn andre, så er det mange kvinner og menn i dette landet her som har gjort eller gjør ekstraordinær innsats for å være bedre enn andre. De fortjener også en bedre partner enn det andre får.

Gå inn på www.anehagen.com for å lese mer. Registrere deg som interessert hvis du føler at du har noe ekstra ved deg, og ønsker å bli matchet med en av mine flotte kunder. Enten til en til en date eller på en mixer. Vakre/kjekke/pene mennesker oppfordres til å søke. Vi kan si hva vi vil, men utseende teller. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *