Hvis du har gitt opp den store, ekte, og trygge kjærligheten, sjekk dette!

Du er kanskje en av de som hele tiden får høre at du har for høye krav, for store ønsker, eller urealistiske forventninger når det kommer til kjærligheten? Kanskje får du den velkjente frasen «Du har sett på for mange romantiske filmen. Livet er ikke som en film.» servert i fleisen når du velger å avslutte noe som ikke føles helt rett for deg? Til slutt så stiller du deg selv spørsmålet om det faktisk er sånn som de sier. Er det umulig å finne det du leter etter og har du urealistiske forventninger? Svaret er nei. Nei, det har du ikke. Og her skal jeg fortelle deg hvorfor!

 

Virkeligheten kan være som en romantisk film. Hvis det er det du vil ha gå for det.

Ingen tvil om at drømmer kan bli til virkelighet!

Jeg har helt siden jeg var liten vært en ekstrem romantiker. Greske svart hvit filmer med drama og kjærlighet var mine favoritter og det var vel ingen overraskelse for det som kjenner meg godt at min egen jakt etter den store kjærligheten skulle bli noe mer enn bare for meg personlig. Samtidig fikk jeg ofte høre at jeg var for romantisk og at jeg aldri kom til å oppleve følelser som man opplever på film. Vel jeg har hatt forhold som var som i en film opp til flere ganger, og jeg er tilskuer når kunder opplever de nydeligste kjærlighetshistoriene.

Jeg opplever hver måned den ene lykkelige historien etter den andre. Historier som jeg kunne filmatisert slik at de ble neste års julefilm. Historier som kan virke for gode til å være sanne. Historier som bør deles med fult navn og bilde slik at alle andre får se at det går an. Historier om gode og trygge relasjoner mellom mennesker som har det bra med seg selv, og som får det bedre sammen. Mennesker som er løsningsorienterte og positive og som gir partneren motivasjon og livsglede stort sett hver dag. Mennesker som klarer å være ærlige med hverandre og løse opp i konflikter og misforståelser med tålmodighet og forståelse.

Mennesker som jeg skulle ønske ville rope ut til hele verden at de enten hadde møttes via MatchMe eller at de hadde hadde møttes etter at en av de hadde fått mine råd.

Dessverre så er vi fortsatt ikke der at det å ha fått hjelp til å finne en kjæreste er noe man roper høyt om. Det er fortsatt noe man skal fikse selv. Men heldigvis er det ikke lenger sånn i utlandet og dermed kan jeg bevise for dere at de fine historiene som andre sier kun skjer på film, også skjer i virkeligheten.

The way we met, for de som vil finne tilbake troen!

Hvis du går inn på The Way We Met så vil du finne ekte historier med ekte mennesker. Du vil finne bevisene på at det du kanskje ønsker deg, men har begynt å tvile på at der mulig, faktisk er mulig.

Når du går inn på den siden så finner du også mitt hvorfor.

  • Hvorfor jeg i 10 år har vært villig til å ta i mot negativitet, drittslenging, mistro, trakkasering fra utenforstående som ikke forstod .
  • Hvorfor jeg på tross av, aldri har gitt opp å jobbe for det jeg tror på. Ekte, trygg og god kjærlighet. Disse historiene er like de historiene jeg er så heldig å oppleve hver måned i innboksen min.

Les historiene. Se videoene. Finn tilbake troen. Gjør det du må gjøre for å få det du ønsker deg aller mest.

Aldri ta til takke med. Aldri. Du kan få det du vil ha. Du må kanskje bare gjøre jobben for å få det. Enten med deg selv, eller med handlingene dine.

Og det er en av de tingene Lisbeth og jeg vil gi deg oppskrifter på, fra 1 Januar.

Vi gleder oss! Julaften kommer litt på etterskudd for oss i år. Og i mellomtiden må du ikke glemme søndagspraten med oss på søndag kl 21:

 

Alt det beste til deg fra meg.

<3 Ane

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *