Hvordan har det seg at det kun ble 14 par, men 62 av 100 har funnet kjærligheten?

For noen dager siden fikk jeg min matchmakingkunde nr 100. På 3 år har altså 100 single ansatt meg eller noen av de som har jobbet for meg, for å finne sin store kjærlighet. Samtidig fikk vi kun 14 par i de to årene Kongruent Matchmaking eksisterte. Så hvordan har da 62 av 100 kunder funnet kjærligheten, og hva er det du som er single og vil ha kjæreste selv kan gjøre for å få det samme resultatet? 

Ingen av mine matchmakingkunder har giftet seg enda, men det har blitt 3 babyer. 2 er født og en er på vei.

 

Bli bevisst på hvem du er, og bli ærlig med deg selv.

Mitt beste råd som matchmaker og datingrådgiver er å begynne å være 100% ærlig med deg selv.  Det å snakke med seg selv og stille seg selv de rette spørsmålene kan gi like gode resultater som hvis du hadde en matchmaker som stilte deg de samme spørsmålene.

-Hva føler jeg nå egentlig. Er disse følelsene basert på noe ekte, eller er det basert på noen jeg ønsker at jeg føler?  Liker jeg han/henne fordi jeg tror han/henne liker meg, eller er dette ekte følelser?

Det er denne bevisstgjøringen og rådgivningen som jeg gir, som har ført til at så mange har funnet sin store kjærlighet også etter at jeg sluttet å lete for dem. Jeg måtte gå videre til nye prosjekter i ett helt år, og kunne derfor ikke fullføre den jobben jeg hadde startet for mange av kundene mine. Men jeg var der for dem, og hjalp dem lete selv hvis de ønsket det. Og det har gitt enormt bra resultater.

48 av mine tidligere kunder har nå funnet sin store kjærlighet på egenhånd. Jeg håper at resten av de som fortsatt får min hjelp vil finne den rette innen 6 måneder.

Jeg jobber nå mye med flere av de som ikke har funnet kjærligheten i et kurs jeg lot dem teste, og jeg håper at flere av de skal finne sin store kjærlighet i løpet av dette kurset og de neste ukene. Flere har fått gode responser og flere har blitt bevisst på ting de ikke har vært bevisste på tidligere. Det er så mye vi ikke ser selv, før vi får sett oss selv utenfra.

Mitt mål er at alle de 100 som har ansatt meg som matchmaker skal finne sin store kjærlighet en gang. Samtidig kan jeg ikke presse folk som ikke vil lytte til meg til å lytte.

Ikke klar for sannheten? Heller ikke klar for kjærligheten.

Det er ikke alle som er glad i meg av de 100 kundene jeg har fått disse årene. Noen vil jeg faktisk påstå at hater meg som pesten. Hun ene truet meg faktisk med å kontakte politiet for trakkassering hvis jeg sendte henne en mail til.  Hun taklet ikke at jeg fortalte henne den sannheten som var nødvendig for henne å høre. Når du oppfører deg som en bitch, har urealistiske forventninger, nekter å lytte til matchmakeren som har ansvaret for deg og er frekk i trynet, vel da får du beskjed. Av meg. Og jeg er ikke kjent for å være snill.

Det nytter ikke å betale en million en gang når du har urealistiske forventninger og ikke er villig til å endre noe ved deg selv. Det er bortkastet tid for meg og bortkastede penger for deg.

Men har du det bra med deg selv, er ærlig med deg selv og er mottakelig for råd, så finner du den store kjærligheten. Det vet jeg. Det har jeg sett så mange ganger nå de siste årene.

I sted fikk jeg denne meldingen fra en av mine tidligere Kongruent kunder:

«Hei Ane.

Daten med XXXX i går gikk over all forventning. De var jo godt senket på forhånd av deg he he.

Etter uker med mail korrespondanse og telefonsamtaler traff vi hverandre. Det var så fint. Han er så fin.

Tiden gikk fort, men jeg reiser bort til han til helgen.

Vi er veldig takknemlige for den jobben du har gjort for oss disse ukene.  Det å ha deg som min støttespiller og trygghet har betydd enormt mye.

Takk Ane. Du er en engel.

Klem fra XXXX»

Og rett etter datt det inn en melding fra en som følger nyhetbrevet mitt:

«Kjære Ane 😊

Vi har ikke truffet hverandre, men jeg har vært på mail-listen din og lest dine innlegg…

Jeg var overbevist over at en dag skulle jeg ta kontakt og få hjelp for å finne den rette. Men samtidig var jeg klar over, eller blitt klar over pga dine innlegg, at jeg først måtte rydde litt hos meg. Har derfor ryddet ganske kraftig i de siste måneder. Og i mellom tiden kom du alltid med nytt innlegg og nye innspill. Jeg trengte tydeligvis ikke mye, kun denne bevisstgjøringen hjalp ekstremt mye. … og nå er jeg hodestups forelsket ❤ … og han er så fullstendig annerledes, og så mye bedre for meg enn alle andre jeg har vært i et forhold før. Litt skummelt selvfølgelig (kjemper med mine demoner), men er så utrolig happy og takknemlig.

Ville bare fortelle deg det og takke deg! – TUSEN TAKK ANE! ❤

Klem og hilsen, XXXXX»

Der lå jeg hjemme på sofaen med den tiden på måneden smerter, og så detter disse mailene inn i innboksen min.

Er det rart jeg elsker jobben min? Er det rart jeg mener at alle single burde bedt om veiledning kontra å prøve å feile selv? Er det rart jeg har bitt tennene sammen og stått på når folk har ristet på hue og ikke sett verdien av det jeg jobber med? Sett verdien en kjærlighetstolk egentlig har?

Så trenger vi ikke matchmakere egentlig?

Jo det gjør vi. Matchmakere er enormt nyttig for de menneskene som ikke har kapasitet til å gå på masse dater, eller de som ikke orker/klarer å sortere blant mange kandidater for å finne noen de skal investere tid i.  Mange bor også  unna storbyene, eller har spesielle krav pga barnløshet, gårdsdrift, en annerledes livsstil osv, så er det å ansette en matchmaker den beste løsningen. Ofte også den eneste løsningen. Flere av de 14 kundene vi matchet med kandidater vi fant, hadde aldri funnet den rette for seg uten at vi lette etter disse kandidatene. De hadde aldri kunne møtt hverandre på Tinder eller på datingsider. Dette var personer som ikke var der, og som heller ikke var på samme sosiale steder i virkeligheten.

Men det er en ting som er helt sikkert, og det er at ærligheten du har med deg selv og andre er viktigst.

For andre kan det å betale en mindre sum og få gode råd være like nyttig.

Hvor ærlig er du med deg selv, når du leter etter den rette for deg, og har du noen gang sett deg selv utenfra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *