Hvorfor jeg kommer til å finne kjæreste til Anne Brith raskere enn til andre kunder.

I dag hadde jeg første  kundemøte med en av de tøffeste damene jeg kjenner. Hun har ansatt meg til å finne sin drømmemann. Det i seg selv gjør ikke henne tøffere enn mange andre, men det at hun går offentlig ut om det, det gjør henne supertøff.  Samtidig er nok det med på å gi henne drømmemannen raskere enn for andre kunder. 

 

Elsker dette bilde av Anne Brith som viser en liten bit av den helheten denne dama er. Hun er virkelig en drømmepakke for den rette mannen. Sexy, selvstendig, omsorgsfull, kongruent. (bilde fra bloggen hennes)

Når du sier noe høyt, så setter du universet i jobbmodus for deg.

Det er noe med det å si noe høyt og ikke minst offentlig. Det setter en standar og man tar action til et helt nytt nivå. Det er det samme som når man informerer om noe nytt i en bedrift eller forteller om et prosjekt man har startet på.

Det å ansette en matchmaker er også et prosjekt. Det er et prosjekt som man videreformidler til en annen, men som man likevel burde være åpen om at man har satt i gang.  Jeg mener at Anne Brith er den tøffeste dama i Norge nå, fordi hun legger ut noe som andre ikke tør si høyt. Stigmatiseringen rundt det å ansette en matchmaker er fortsatt enormt stor og jeg er enormt takknemlig for at hun tør å utlevere denne delen av livet sitt.

Samtidig er det liksom greit å si at man selv leter, eller at man har kjærlighetssorg, har blitt dumpa, er forelsket, har profil på nettdatingsider. Men det å be noen om hjelp, det er fortsatt tabu.

Belønningen hennes: Hun vil bli matchet raskere.

Jeg er 100% sikker på at det ikke vil ta like lang tid å finne drømmemannen til Anne Brith som det har tatt for noen av de andre kundene mine.  Variasjonen for hvor lang tid det tar før man finner en match er enorm. Alt fra 6 uker til 3 år har det tatt for meg å finne en match til de jeg har matchet i min matchmakingkarriere.

Jeg har på følelsen av at det vil blir rekord for Anne Brith. Det vil i alle fall være ganske nærme rekorden, det er jeg rimelig sikker på.

Det har allerede kommet mailer til meg fra potensielle kandidater. Ryktet sprer seg og de som ønsker å komme i kontakt med henne tar kontakt med meg.

Dermed er det menn som jeg allerede nå vet at kjenner til henne. Kjenner til hennes livsstil. Forstår at grunnen til at hun har ansatt meg ikke er fordi hun er håpløs, men fordi hun er travel.

Dette blir en utrolig spennende reise for Anne Brith og det blir forhåpentligvis banebrytende for andre kvinner og menn som sitter på gjerde og egentlig har lyst, men ikke tør ta det steget.

Hun har alt å vinne på dette, og jeg gleder meg masse til skåle med henne når mannen er på plass.

Ønsker du å treffe Anne Brith så kan du sende meg en mail på [email protected] og registrere profilen din på www.matchme.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *