Jeg blir alltid sjokkert over hvor lite selvinnsikt enkelte har!

Etter at Anne Brith la ut innlegget sitt om at hun hadde ansatt meg så har det tatt helt av. Det er ikke bare menn som tar kontakt, men også mødre og søstre, venninner og kamerater sender meg mail og forteller om disse flotte mennene som de mener kunne passet perfekt til Anne Brith. Og jeg kontakter alle for å få mer informasjon. I 90% av tilfellene er avstanden mellom det jeg ser etter til Anne Brith og det de kommer med så stor at jeg rett og slett blir sjokka. Eier ikke folk selvinnsikt?

Det er ikke bare når de bruker Tinder at menn ikke har selvinnsikt.

Det nytter ikke å bare være snill og grei, dama er ikke desperat!

Min jobb er å kvalitetsikre kandidater og passe på at den personen jeg introduserer til henne faktisk kan være den rette for henne også. Det handler ikke om at han bare skal være snill og grei, det er mye mer som skal stemme enn det. Og ja, utseende har betydning. Hun er en flott dame som tar vare på seg selv og han bør også se bra ut og ta vare på seg selv.

-Ja men du sier jo at du er lei det overfladiske med Tinder, hvorfor sier du dette da? 

Problemet med Tinder og nettdatingsider er at utseende er det første man ser. I tillegg til at vi alle mennesker er utstyrt med automatiske tanker, som kommer ut i fra hva vi tror, pga tidligere opplevelser. Det betyr at vi tror med automatikk at en person er sånn og sånn når vi ser et bilde. Derfor avviser vi noen som kan være drømmedamen eller drømmemannen gjerne hver dag når vi ser på profiler.

Ved å ha fokus på grunnmuren i relasjonen først og fremst og såååå legge på utseende blir det bedre matcher.

Når du kommer å anbefaler meg din sønn som aldri har vært i en relasjon, bor på en gård i Midt-Norge og trenger ei han kan stifte familie med, så skjønner jeg ikke hva du egentlig tenker med.

Jeg forstår at du gjerne vil det beste for ditt barn, og unner han en kjæreste, men du må se etter noen som passer til han. Beklager, jeg må være hard på dette, men det er så viktig med den selvinnsikten!

Dette leter jeg etter til Anne Brith:

Første bud – han må være kongruent.  Det han sier det gjør han, den han utgir seg for å være, den er han. For å være kongruent må han være trygg på seg selv.  Han må vite hvem han er, og han må stå for den han er, på tross av hva andre kanskje måtte mene.  For å være det må han også ha selvinnsikt. Han vet godt at han ikke er perfekt men han trives med den han er og …….. hvis det er noe han ikke liker, så gjør han noe med det.

Jeg har skrevet flere innlegg om hvor dårlige menn er på å jobbe med seg selv, så dette er en av de tingene som gjør min jobb vanskelig. Slike menn er det ikke mange av.

Andre bud – han må digge henne og ungene hennes.  Hun er en helhet. En fantastisk helhet. Ikke bare det man ser på TV eller leser på bloggen men så mye mer enn det. Media er en del av livet hennes og det må han være ok med. Han må synes at det hun driver med er kult og være en støttespiller for henne. Han må også forstå at Anne Brith er en del av en pakke som inkluderer noen flotte aktive unger. Hvis han ikke har tenkt til å støtte dem like mye som han støtter sine egne eller Anne Brith, så er ikke han den rette for henne. Hun er ikke ute etter en kjæreste, hun er ute etter en livspartner.

Hvis du som leser dette innehar disse kvalitetene, eller kjenner noen som du tenker at kan passe til Anne Brith så vil jeg gjerne høre fra deg. Hvis du ikke har peiling på hvem Anne Brith er, så kan du sjekke henne ut her:  http://annebrith.blogg.no/

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *