Jeg har ikke tenkt til å klappe deg på hodet!

Det første jeg gjør når jeg våkner er å logge meg inn i Datingrådgiver og Matchmaker gruppene jeg er medlem av på Facebook. Dette fordi 99% av dem som er medlem der er  fra USA. Faktisk så er det kun meg som er fra et annet land i den ene og vi er vel en max 10 stk i den andre.

Anyway… jeg logger meg alltid på der for å se hva som har skjedd i løpet av natten. Som regel er det snakk om hjelp til å finne match til en kunde eller så er det spørsmål eller hjelp rundt det å jobbe som matchmaker.

I natt har det handlet om en vanskelig kunde, og hva man skal gjøre. Skal man bare gi pengene igjen? Skal man gi beskjed? Er det verdt energien?

De fleste sier bare gi pengene igjen, det er ikke verdt det. Men jeg derimot er for å ta tak i slike ting. Jeg lar meg ikke prelle på nesa og jeg lar heller ikke kunder oppføre seg som drittsekker og idioter uten at jeg sier noe.

Jeg har ofte blitt kalt for Patti-Light her hjemme, pga stilen min som Matchmaker, og det skjønner jeg godt. Jeg er ikke like ille som henne, men jeg innimellom ikke langt i fra. Du får ærlighet fra meg. Direkte og rått.

Jeg klapper ikke folk på hodet.

Når folk kontakter meg og sier at de ønsker å finne den rette, og ha ett langvarig forhold, så er det det jeg jobber for at de skal få. Og da er det kun en ting som gjelder – ærlighet for kjærlighet.

I min matchmaking kontrakt så står det svart på hvitt at jeg kan putte kunden på pause hvis jeg ser at kunden ikke er klar. Da må kunden jobbe med de tingene jeg ser at kunden må jobbe med, og ta tak i, for at jeg skal kunne klare å gi kunden et langvarig forhold.

Jeg ble ikke matchmaker for å tjene penger. Jeg ble matchmaker for å hjelpe mennesker finne en partner de kanskje aldri hadde truffet uten det mellomleddet jeg er.

Når jeg hadde hovedfokus på å være datingrådgiver så manglet det en ting. Et sted hvor de kunne treffe på likesinnede og like klare potensielle partnere. Steg to, ble liksom nok en påkjenning, fordi du må bruke enorm mye energi på å lete etter noen som faktisk kan være noe for deg på de forskjellige nettdatingsidene. Å møte noen i den virkelige verden fører også med seg en usikkerhet fordi du ikke vet, du bare tror.

Selvfølgelig, det er enklere å finne den rette når du har en datingrådgiver med deg i baklomma. Noen som kan veilede deg og hjelpe deg ta rett valg, men nå som jeg har blitt kjent med så mange single på et dypere nivå gjennom matchmakingjobben min, så er det noe helt annet å hjelpe single. Jeg har så mange bra single jeg kan matche opp mot hverandre. Mennesker jeg kjenner litt bedre enn noen som bare er registrert på en nettdatingside. Mennesker som har snakket til meg, delt med meg, og som jeg forstår hva trenger. Ikke bare kunder, men alle single som kontakter meg bare for å be om råd eller prate litt. Jeg elsker det. Jeg elsker å kunne få innblikk i de såreste følelse, og dermed også kunne komme med løsningene.

Jeg tror også at det at jeg er som jeg er, direkte og ærlig, fører til at flere finner hverandre. Det er ikke godt når noen er ærlig med deg, og fremhever dine negative egenskaper eller har noe negativt å si om deg som person, men vi trenger det! Vi trenger at noen ser oss, som en helhet. Ikke bare de fine egenskapene og det som er bra, men det som hindrer oss i å få det vi vil ha, når vi har bedt om noe.

Og det er det kundene gir meg muligheten til. For de har bedt meg om å finne den rette til dem. De har bedt meg hjelpe dem finne en løsning på et problem, nemlig å finne og beholde den rette for dem. Det er min jobb, og da gjør jeg den jobben slik den må gjøres for å kunne gi dem det resultatet de er ute etter.

Takler de det ikke, så er det ikke mitt problem. Jeg har en jobb å gjøre!

Ane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *