Kjære menn, slik skal det gjøres…

I går hadde jeg en etterlengtet helkveld med en av favorittmenneskene mine. Vi dro på Hall Toll, spiste sushi, drakk vin og lo så vi fikk latterkrampe nesten hele kvelden. Så dro vi videre til backstage for å ta noen øl, høre på musikk og se på livet. Der møtte vi også to kjekke menn som spurte om de kunne sette seg sammen med oss, og jeg tror mange har mye å lære av den opplevelsen og samtalen jeg hadde med en av disse mennene. 

Du trenger ikke være rik eller superkjekk. Men du må vite hva du skal gjøre for å få det du vil ha. 

Menn som tør får alltid pluss i boka.

Jeg blir alltid imponert over menn som tør. Menn som tar initiativ og som har en plan og et mål. Om det målet er å få seg et ligg den dagen eller om de vil starte et blikjentskap har ikke betydning. Det at de tør og tar initiativ er det som imponerer meg. Han her var høy, ganske kjekk, og med god selvtilitt. Eller jeg må hente meg inn der.. han ble kjekk når han tok av seg lua og boblejakka og begynte å se meg inn i øynene…

Jeg vet ikke om hans væremåte var bevisst eller ubevisst, men hadde jeg hatt en video av samtalen vår så kunne den nok blitt brukt til «how to get a woman to bed on the first night» for å si det sånn… Eventuelt kunne han vekket en del «50 shades of grey» tanker hos damene som så videoen, bare at han her ikke var multimilionær men ungdomskole lærer.. sexy as hell det og 😉

  • Han fikk meg til å le.
  • Han så meg dypt inn i øynene.
  • Han stilte spørsmål som viste at han var nysgjerrig på meg.
  • Han lot meg få lov til å føle meg smart ved at noen jeg gjettet var riktig og dermed imponerte jeg han.
  • Han gav meg komplimenter på en uklein måte ved å pakke det fint inn.
  • Han spurte meg spørsmål for å bygge opp under et eventuelt savn etter en mann.
  • Han tok klemmetrikset (selv om jeg her måtte vise han hvordan det EGENTLIG må gjøres)

Han gav meg rett og slett full pakke når det kommer til sjekking. Det synes jeg var kult, samtidig fikk det meg til å tenke…  hvor mange er egentlig bevisst på disse tingene.

Hvor mange menn er så gjennomtenkte som han. Hvor mange menn er et steg forran hele tiden og leser menneske de har forran seg for å forstå hvordan vekke følelser eller skape friksjon? Hvor mange ganger har jeg opplevd å bli sjekket opp på denne måten og fått full pakke av triks servert på en kveld?

Det er synd at ikke flere menn setter seg inn i kunsten å kunne forføre. Det å forstå mennesker og kvinner. Finne metodene som gjør at de forstå hva som virkelig vekker noe i oss og at det å bare se bra ut ikke er nok. Det er faktisk ikke det som teller. Hvoran en mann er og hva han skaper av følelser i deg er det som teller til syvende og sist.

Kvinner leser 100 vis av bøker for å lære seg om attraksjon. De tar kurs de, de stiller spørsmål, de prøver å endre seg mentalt for å ha den rette energien. Menn er etter min mening mer ute etter en oppskrift de kan følge. De vil lære seg noen triks som får jobben gjort raskt. De ser ikke verdi av selve veien mot målet og da går det galt.

Jeg kan ikke snakke for alle kvinner (for da blir jeg halshugd av de som ikke er enige med meg) men jeg personlig mener at de fleste kvinner liker å bli kurtisert. Vi liker å få følelsen av at vi gjør noe med en mann, slik at han blir imponert og vil prøve å imponere. Tilstedeværelse og genuin interesse er så utrolig viktig. Og det følte jeg virkelig at jeg fikk av han i går. Det føltes som om det ikke var noen andre i rommet når han snakket til meg. Det imponerer når man treffer noen for første gang.

Menn gjør ting så komplisert. De tror at de må være sånn og sånn, eller ha ditt og datt for å imponere, men egentlig er det bare noen små ting som må til.

 

Den som er med på leken må tåle steken og jeg er ute etter noe annet!

Det må også sies at det er viktig å være ærlig om hva man er ute etter når man lærer seg denne kunsten. Er man ute etter å leke seg der og da og ikke noe mer så gir man beskjed. Er man åpen om at man vil ha seg for en natt, men samtidig er nysgjerrig på å se om det kan føre til noe mer, så sier man det. Er man ute etter et forhold så sier man det. Det å la ting henge i løse luften er ikke bra og det er også en dårlig egenskap hos en mann. Hvorfor? Fordi det ikke gir trygghet. Vi kvinner (nå generaliserer jeg igjen) liker å vite hvor vi har en mann. Vi liker å vite hva vi kan få og dermed ta en avgjørelse på om det er noe vi ønsker eller ikke.

Er du med på leken må du tåle steken. Derfor var han heller ikke en jeg ville leke med. Det handler om meg og ikke han. Det handler om hvordan jeg er i den livsfasen av livet som jeg er i. Det handler om hva jeg ser etter og hvor bevisst jeg er på hva som passer til meg. Jeg er ute etter en flørt og elsker som også blir min livsledsaker.  Jeg er ute etter å finne han jeg skal leke med resten av livet. En som føles som om han er en flørt eller elsker, fordi vi har det så sykt morro sammen, men som også er min bestevenn og støttespiller på livets reise. Jeg er ute etter full pakke, ikke bare der og da, men også videre.

 

Jeg kjenner det er litt synd at jeg ikke fikk sjekket han ut litt mer, samtidig vet jeg at det å finne en som jeg kan sjekke ut masse er det som passer meg best.

Har du som mann lyst til å lære mer?

Hvis du har lyst til å lære mer, så har jeg startet et prosjekt hvor jeg får men fra å ville til å kunne.

Jeg deler hva jeg har fått av kunnskap fra flere 100 kvinner de siste årene og tar menn som vil med på en reise for å få dem til å bli menn som kan. Menn som kan det han her kunne og som får helt andre resultater når de er på date med kvinner kontra det de kanskje får i dag.

Les mer om dette her:  https://anehagen.mykajabi.com/p/laer-deg-a-forfore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *