Kjære singel mann/kvinne: Dette gjør at du ikke finner den rette for deg!

Jeg hører hele tiden hvor vanskelig det er å finne noen. Hvor mange dårlige single det er der ute, og hvor krevende det er å lete etter den rette. Det klages over falske profiler og det klages over useriøse nettdatingbrukere. Denne uken har det vært hele to TV program om folk som har blitt svindlet og lurt på nettet. Er jeg ikke enig i det som blir sagt? Selvfølgelig er jeg det. Men er det noe poeng å fokusere på det negative og skape negative følelser i seg selv? Absolutt ikke!

Føler du at du har prøvd alt, men aldri får til kjærligheten? Da bør du lese denne artikkelen.

Litt statistikk fra de siste månedene der jeg jobber.

Jeg jobber som fagansvarlig og litt kjefteguri i en litt annerledes datingside. I går kveld satt jeg meg ned å så litt på statistikken over alle de datene nettsiden har hatt de to siste månedene og hvordan de datene har gått. Hvorfor har noen gått bra og noen ikke? Hvordan er de menneskene som har vært på de datene og har de noe skyld selv?

Ja, absolutt! Det er veldig klart at de som finner seg kjæreste raskest og som får det bra i en relasjon har en ting til felles som de andre ikke har.  De er ukompliserte. 

De som finner kjærligheten raskt har fokus på det som er bra.

 • De er ikke redd for å ta sjanser og bekymrer seg ikke for hva som vil skje hvis noe ikke blir bra.
 • De har ikke noen regler de setter opp for å kvalitetsjekke den andre personen og de ser det beste i alle mennesker de møter på sin vei, uten at de legger det som en negativ egenskap hos seg selv.
 • De velger å la andre mennesker eie sine handlinger, og har fokus på hva de selv gjør og hvordan de selv fremstår.

Dette er så utrolig viktig! Det å ikke dra med seg fortid eller frykte fremtiden. Det handler om å leve i nuet og bli kjent med menneske som er foran deg slik det menneske er. Ikke hva du tenker og tror.

(Hvis du ikke er sånn som over, så kan det være en ide å ta tak i dette for å lettere se verdien av de du møter og kunne få et forhold som varer. )

Vi har sendt ut 322 presentasjoner de siste 8 ukene. Av disse er det kun 6 ganger at begge har lyst til å lære hverandre bedre å kjenne og treffes slik at de har vært på date.

(Her er det ikke snakk om at hvert medlem får masse presentasjoner, men alle nye medlemmer får en gratis matching via systemet når de registrerer seg, og med over 200 nye registreringer siste ukene blir det over 200 presentasjoner bare der. Det er svært få som sier at de ønsker å treffe den de får presentert og av de som sier ja, og vi presenterer videre så er det altså bare 6 stk som har fått ja tilbake. )

Av disse 6 parene som har vært på date er det kun 1 par som fortsetter å treffes i dag.

Dårlig statistikk tenker du kanskje når du ser disse tallene, men hvis du tenker over hvor mange du trykker nei til på Tinder eller Sukker.no hver dag/uke så er ikke statistikken så dårlig. Ei heller når dette paret som fortsetter å treffes har vært single i mange år og prøvd å finne noen via nettet på egenhånd i mange år.

Det som også er interessant er at 5 av de 10 som det ikke ble match for, har funnet kjærligheten på egenhånd etter at de fikk tilbakemelding på hva de gjorde feil. Altså de ble klar over ting de ikke har vært klar over tidligere fordi ingen har fortalt dem det. Og det er DER jeg mener at den datingsiden jeg jobber for skikker seg ut fra andre datingsider.

Her snakker vi om mennesker som har vært på 100 vis av dater  uten å få en ærlig tilbakemelding på hva de gjorde feil, og med en gang de får det, så endrer alt seg!

Like mennesker tenker ofte likt!

Etter å ha vært mellomledd mellom single mennesker som dater i snart 5 år så har jeg fått en ganske god oversikt over hva det er vi vanligvis reagerer på. Det som er viktig er at det noen reagerer på er det andre som ikke reagerer på, men like mennesketyper reagerer på de samme tingene.

Ting folk ofte reagerer på:

Personen de er på date med er…..

 • generelt negative
 • lite gentleman (mennene)
 • snakker nedlatende om andre
 • snakker mer enn de lytter
 • prøver å imponere på feil måte
 • tar seg selv for selvhøytidelig
 • ikke har orden på ting/livet sitt
 • ikke tilba seg å betale regningen
 • ikke åpnet døren for kvinnen
 • kvinnen ikke tilba seg å betale når han ville ta regningen
 • snakker platonisk og ikke viser følelser

Pluss pluss pluss mye annet. Alt handler om DEG og hvordan du fremstiller deg selv og selvfølgelig hva slags person du ønsker å være sammen med.

Kan du få det du vil ha, ved å være som du er?

For mange hadde det kunne blitt match (slik de oppførte seg) hvis de hadde vært ute etter en annen type partner, men hvis du er ute etter en viss type partner nå du også kunne levere det en slik partner vil forvente av deg. Derfor er det så utrolig viktig å ha en god analyse av deg selv og det du ser etter.

Samhandler disse tingene? Vet du at du kan få det du ønsker deg, ved å være som du er? Hvordan går det med de du virkelig liker, kontra de du ikke egentlig liker? Hva er det du selv føler at du kanskje gjør feil eller har du null peiling?

Det er så utrolig viktig å vite og ikke å tro når det kommer til dating. For meg som har jobbet med dette i så mange år nå er det utrolig frustrerende å se hvor mange som ikke vil vite hva de gjør feil, men som samtidig går rundt å klager over hvor vanskelig det er å finne den store kjærligheten.

De som tør be om min ærlige mening får helt andre resultater og blir lykkelige. Er det ikke verdt den lille smerten som vil komme med en gang når du får konstruktiv kritikk? Er det ikke verdt å kjenne på negative følelser der og da, og kanskje føle seg litt dum, bli sint, hate meg (og eventuelt hele verden) men etterpå finne en flott kjæreste som du får det bra med?

Få min hjelp – helt gratis!

Send meg en mail på [email protected] hvis du har lyst til at jeg skal analysere deg litt. Del din historie med meg og la meg få bruke min kunnskap til å se om jeg kan hjelpe deg justere noen små detaljer slik at du kan få det resultatet du er ute etter.

Det koster deg ingenting annet enn tiden du bruker på å fortelle meg hvordan du opplever datingen i dag.

Vær en av de tøffingene som slutter å gå rundt i sirkel og aldri få det de er ute etter, men som spør om ærlige tilbakemeldinger og forstår hva det er de har gjort feil – slik at de finner den rette for seg.

Ha en fantastisk helg.

Klem fra meg!

 

PSSST………   meld deg på webinaret mitt på Søndag. Der tar jeg for meg de siste oppdagelsene og trendene innen dating og gir gode råd til hvordan en datingprofil bør være for å få best mulig resultat.

Klikk på at du ønsker påminnelse om webinaret som kjøres via Facebook her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *