Kjærlighet, konkurs og krangling.

For noen uker siden var det et 5 siders bilag om matchmaking i Finansavisen. 2 av disse sidene var om kranglingen mellom han som kjøpte opp konseptet mitt og meg.  Jeg har en greie om at all reklame er god reklame, og det tenkte jeg også når journalisten i Finansavisen begynte å grave om oppkjøpet av Kongruent.

I ettertid av artikkelen har jeg fått mailer av gamle kunder som har gitt meg enda mer innsikt om hvordan min tidligere samarbeidspartner jobber. Det viktigste når du jobber som matchmaker er å opptre profesjonelt,  og du setter blant annet ikke deg selv først i køen. Jeg brenner enormt for bransjen og jeg synes det er flott når flere ønsker å jobbe som matchmaker, men det er ikke for alle. Det er rett og slett ikke alle som har det som skal til, eller som passer til yrket.

Det er to flotte damer som driver Venus & Mars i Oslo, og hun ene har også gått kurs, vært ansatt og fått opplæring av meg.  Jeg skulle bare ønske de drev uten han, for så lenge han er med på laget kan jeg ikke anbefale Venus & Mars når noen kontakter meg for å bli matchet i Oslo. Heldigvis er det enda en dyktig dame fra Oslo som er ferdig med kurset og som nå starter opplæringen for å bli matchmaker. Det er også en dyktig dame som har meldt seg på Matchmaker Akademiet som bor i Telemark, så snart er det noen andre enn han som single kan benytte seg av der også.

Som det står i artikkelen så tror jeg på karma og for tiden er karmaen rundt meg veldig god. 🙂

Har du ikke lest artikkelen men har lyst til det, så kan du gjøre det her:

https://finansavisen.no/news/4568/242/Kj%C3%A6rlighet-krangler-og-konkurs

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *