Når jeg tok dette valget, endret alt seg!

For to måneder siden tok jeg et valg som regelrett har endret livet mitt på kort tid. Et valg som ville påvirke mine valg videre og som jeg av en eller annen merkelig grunn visste kom til å endre livet mitt for alltid. Jeg håper at min historie kan inspirere andre til å velge det samme, hvis de er på samme sted i livet som jeg var. 

Loven om tiltrekning er ikke humbug.

Jeg har i mange år sagt at det du tenker det blir du, det du gjør det får du. Samtidig har jeg av en eller annen merkelig grunn rotet meg inn i den ene konflikten etter den andre. Eller det er kanskje ikke noe merkelig når jeg nå ser tilbake på hvordan jeg har vært og hvordan jeg har tenkt.

Det er så utrolig mange ting vi er klar over, men som vi av en eller annen grunn ikke velger å gjøre noe med. Vi har ofte løsningene men vi velger å ikke gjøre innsatsen som må til for å få det resultatet vi er ute etter.

Vi har feil fokus og stever med å få det vi vil ha. Både når det kommer til kjærlighetslivet men også til livet generelt.

Jeg har jo oppnådd enormt mye de siste årene, fordi jeg har tatt mange gode valg, men jeg har nok også holdt meg selv enormt igjen ved å ikke ta flere gode valg underveis. Frykt for å lykkes er en enorm ballast hos mange av oss. En frykt som kommer fordi komforsonen ikke vet hvordan det å ha det 100% bra vil føles. Vi stagnerer oss selv ved å ikke ta de rette valgene, men holder oss på stedet hvil selv om vi vil opp og frem.

Hvor mange ganger har jeg ikke kommet med en unnskyldning for å ikke gå på den daten, eller gå på trening, eller droppet å ringe den personen som ville treffe meg for å snakke om noe med jobben?

 

 

Så hvordan tok jeg tak i dette og endret fokuset mitt? 

Mitt smarteste valg hitill i livet:

Det skjedde noe med meg for 2 måneder siden. Jeg hadde nettopp vært på God Morgen Norge, jeg hadde fått nye flotte kunder og jeg hadde begynt å få organisert MatchMe.no slik at jeg ikke måtte være tilstede der alltid. Ting begynte å bli bedre og alt lå tilrette for at jeg skulle få mer overskudd og mer energi (selv det aldri har sett ut som om det er noe problem… 😛 ) Men det var liksom noe i meg som bare ikke stemte helt. Jeg var litt mer sliten enn jeg hadde vært på en stund og jeg følte at matchmakingen ikke gikk like raskt som før. Jeg følte rett og slett at jeg hadde stagnert litt.

Jeg bestemte meg for at nå må jeg lytte til det min greske pappa hadde fortalt meg før han døde. Jeg måtte begynne å velge rett. Ikke bare det som kanskje var trygt og komfertabelt men det som faktisk skapte en endring eller åpnet døren til nye muligheter og nye veier.

Tilfeldigvis så jeg at nettverksselskapet jeg har vært en del av de siste 4 årene hadde sitt årlige kick off den helgen. Jeg kjente med en gang at den energien der, fra de menneskene som er der, den trengte jeg nå. Det var så sykt klart for meg at det å dra dit ville ta meg til et helt nytt nivå. Noe det også gjorde!

Jeg hadde allerde planlagt en tur til Oslo fordi jeg hadde et første møte med en ny matchmakingkunde på mandagen. Jeg skulle reise ned Lørdag og bli til Mandag. Men nå fulgte jeg magefølelsen og hjertet, booket om billetten min og reiste til Oslo allerede Fredag for å få med meg middagen før eventet.

Det å komme sammen med menneskene som jeg digger var så utrolig viktig for meg. Det å få et stort smil og en god klem av mennesker som er glad for å se meg fikk meg til å føle meg fantastisk bra.  Jeg kjente en enorm takknemelighet og det var akkurat det jeg trengte, i tillegg så åpnet det en dør for meg som har gjort en enorm endring for jobben min og livet mitt videre.

Synergy effekten av valgene man tar er enorm!

Hvis du er en av de som følger meg på Instagram eller Facebook så har du mest sannsynlig fått med deg hvordan de siste ukene mine har vært. Hvordan matchingen har gått raskere og hvordan jeg gløder av entusiasme hver eneste dag. Man skulle ikke tro det var mulig at jeg skulle få mer energi, men når en energi bombe møter en annen energi bombe, og man skaper et felles prosjekt, så tar det jaggu helt av.

Plutselig innså vi at vi hadde noe å bidra med ved å fortelle vår historie. Hvordan våre valg har gitt oss den friheten vi har til å leve av det vi elsker å gjøre. Jeg med matchmaking og han med skiskyting. I tillegg jobber vi sammen om å bygge opp et fantastisk miljø av entusiastiske mennesker rundt om i Norge. Vi har rett og slett stjålet nokia sitt gamle reklamemotto og bruker hashtagg #connectingpeople

Happy faces etter en superhyggelig kveld med masse mennesker som vil noe mer med livet sitt og er klare for kunnskap!
Så mange mennesker kom for å høre på vårt første foredrag om hvorfor jobbe med nettverk i Trondheim. Nå skal flere byer i Norge få oss på besøk, og vi gleder oss!

På Onsdag kommer Martin til Stavanger for å fortelle om de valgene vi tok som gjorde at vi møttes. Det igjen gjorde at vi fikk utnyttet vår kunnskap til å starte opp et utrolig bra prosjekt sammen. Foredraget vårt hadde vi første gang i Trondheim for litt over en uke siden og responsen ble utrolig bra. Da tok vi nok et valg om å fortsetter å reise rundt i Norge og dele vår erfaring og vår historie.

 

Det er så enormt mye bra kunnskap som kan deles i landet vårt. Det er så enormt mange bra mennesker som ikke kommer seg i jobb, eller som ikke får dører til å åpne seg fordi de ikke har stort nok eller rett nettverk. Det å kunne bidra til å hjelpe mennesker treffes ikke bare for å få seg en kjæreste men for å skape et bedre liv for seg selv er så utrolig kult!

Jeg har nå fullt fokus på å treffe nye mennesker. Hele tiden. De siste ukene har jeg kommet i kontakt med så mange flere mennesker enn før, at jeg har funnet kjæreste til mine kunder 3 ganger raskere enn før.

Jeg har aldri trodd på loven om tiltrekning tidligere, men nå som jeg forstår hvordan den fungerer benytter jeg meg av den hver eneste dag!

Jeg ber om det jeg vil ha, og jeg får det! Utrolig? Ja jeg vet, men universet leverer. Ikke fordi jeg ligger på sofaen og forventer å få ting levert på døren, men fordi jeg griper mulighetene. Jeg går gjennom de dørene som åpner seg for meg uten å tvile og jeg er takknemelig for alt jeg har hver eneste dag.

Jeg har laget en enkel guide med de tingene jeg gjør for å fortsette å ha denne gode energien. Hvis du ønsker å laste den ned så gjør du det enkelt her: https://anehagen.mykajabi.com/p/mine-3-beste-tips-for-a-tiltrekke-deg-det-du-vil-ha

Har du erfaring med loven om tiltrekning? Jeg har superlyst til å høre fra deg hvis du har noe å fortelle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *