Slik lykkes sterke og smarte kvinner på datingmarkedet.

Det begynner å bli flere og flere sterke selvstendige kvinner der ute som klager over at deres væremåte skremmer vekk menn. Det er blitt den mest brukte unnskyldningen for å ikke ha funnet den rette for seg. Det er selvfølgelig en god unnskyldning, men det er fortsatt en unnskyldning. Realiteten er at menn ikke lar seg skremme av sterke eller selvstendige kvinner. De elsker sterke og selvstendige kvinner. Kvinnene har bare ikke forstått verdien av den de er og selger seg selv dårlig.

Menn elsker selvstendige og sterke kvinner. Det må sterke og selvstendige kvinner begynne å forstå.

Bruker du også unnskyldninger?

Det er ikke til å komme bort i fra at sterke selvstendige kvinner sliter med å finne sin match. Den første unnskyldningen er at selvstendighete og styrken de har, skremmer de fleste menn. At menn ikke er mann nok til å takle en sterk kvinne.  Den andre unnskyldningen er at likestillingen ikke er der den bør være. At kvinner i maktposisjoner ikke har den samme attraksjonsverdien som menn i maktposisjoner. Dette stemmer jo til en viss grad hvis vi skal generalisere, men årsaken ligger ikke hos menn eller manglende likestilling. Den ligger hos kvinnene selv. Kvinner er ikke gode nok når det kommer til tiltrekning og innsalg av seg selv.

Når det kommer til dating og relasjoner så handler ikke dette om menn kontra kvinner. Det handler om attraksjon. Det handler om å forstå hva menn ser på som attraktivt og ikke minst hva de ser på som uattraktivt.

Når vi kvinner bruker våre sterkeste sider som unnskyldning for at vi ikke finner kjærligheten, så har vi tatt et valg som gjør at vi forblir der vi er. Vi skaper negative tanker og følelser rundt det å være selvstendig og smart og går i mot den veien vi har begynt på for mange år siden. Veien hvor verdien som kvinne skal måles i mer enn omsorg og husfrue genet. Hvor hjerne skal være likestillt som hjerte, eller utseende for den saks skyld.

Vi går i mot det kvinner har kjempet for når vi bruke våre beste egenskaper som en årsak til at vi ikke finner kjærligheten. Når vi forteller oss selv og de rundt oss, at det vi har kjempet om å få lov til å vise frem, med stolthet, og som skal bli sett på som verdifullt, hindrer oss i å lykkes på andre plan, da ødelegger vi for oss selv.

De som mener at man ikke kan få alt………

-Kjæreste/Ektemann

-Barn

-Karriere

-Personlig utvikling

De tar grundig feil. Man kan få alt. Det handler om hva man vil prioritere og hvordan vi skal sortere tiden vår til de forskjellige fasene av hverdagen og livet. Det er ikke slik at du må gi opp barn/familie hvis du skal gjøre karriere. Det er ikke slik at du må gi opp karriere hvis du skal ha barn. Det er ikke slik at du ikke har mulighet til å utvikle deg mentalt og drive med selvrealisering fordi du har en partner eller er en familie.

Vi må slutte å begrense oss selv og la oss selv tro at vi ikke kan få alt. Det kan vi. Det handler om valg!

Tilbake til dating:

At du ikke blir valgt, handler om hvordan du er, eller ikke er, og følelser du skaper. Det handler ikke om hvor mye du kan, hva du jobber med, hvordan du ser ut, hvordan utdannelse du har osv..  Det handler om hvordan du å være sammen med som menneske og om du gjør at mennesker har lyst til å være sammen med deg.

Innsalget har sykt mye å si, og det må kvinner begynne å tenke over når de treffer menn de liker.

Hva tenker du menn tenker når du sier

-Jeg har en tendens til å skremme menn vekk. De takler ikke at jeg er selvstendig og sterk…

Det du HÅPER at han skal si er:

-Hey baby! Jeg ekke som de andre. Jeg takler deg helt fint. (kanskje ikke akkurat på den måten, men du skjønner hva jeg mener…. )

Sannheten er at han har lyst til å løpe så fort han bare vil.

Du snakker ned om deg selv, har negativt fokus og ber noen om å takle deg.. Det er så langt fra det menn finner attraktivt som det går ann å komme. Du kan ikke forvente at en mann vil treffe deg igjen når du snakker sånn om deg selv.

Hva menn vil ha…

Du får det du sender ut.  Vi kan le av tiltrekningskraften så mye vi vil, men tar vi ikke den kraften seriøst vil du aldri finne det som vi mangler for å få den rette.  Det handler ikke om hvor smart du er, hvor sukssessrik du er, eller hvor selvstendig du er. Det handler om din tiltrekningskraft. Din utstråling. Din evne til å magnetisere mennesker rundt deg.

Menn har skjønt det. Menn  har forstått verdien av å utnytte sine sterke sider og skape en enorm tiltrekning rundt den de er.  Har de et pent utseende så utnytter de dette. Har de et smart hode, så utnytter de dette. Har de en høy status pga jobb, måten de er på, eller andre ting, så utnytter de dette.

Kvinner er laaaangt bak når det kommer til dette, og har mer fokus på å legge skyld. Det er andres feil at de ikke får det som de vil ha. Sannheten er at skylden, den er deres egen. De velger å ikke utnytte den verdien de har og skape de rette følelsene hos mennene de møter, som igjen vil gi kvinnene den tiltrekningskraften de ikke innehar i dag.

Tøft og brutalt? Ja, det er det sikkert. Men uten at dette blir tatt tak i, så vil det heller ikke bli nye resultater. Det nytter ikke å rette pekefingeren mot andre, når man må rette pekefingeren på seg selv. Det er alltid en selv som må endre noe når man ikke får det man vil ha. Alltid.

Jeg har selv vært der. Jeg sitter ikke her å sier dette fordi jeg har lest det en plass (selv om jeg også har gjort det) men jeg har testet dette ut selv. Min væremåte har vært skremmende og lite tiltrekkende. Underbevisstheten min gjorde meg slik for å beskytte meg selv. Komfosonen min var å ikke få de mennene som var bra for meg. Komforsonen min var å ikke skape tiltrekning på rett måte slik at jeg ikke kom i kontakt med menn som faktisk levde opp til min standar og det jeg synes er attraktivt.

For hva er det menn vil ha? De vil ha en totalpakke på samme måte som vi kvinner vil ha en totalpakke.  Selvstendighet er en av de tingene som blir sett på som attraktiv. En god hjerne er også det. Utseende er faktisk ikke noe menn egentlig legger vekt på når det kommer til det å finne en livspartner. Det er væremåten og attraksjonen som spiller den høyeste verdien.

Business Insider skriver:

7 qualities in a woman that men find attractive.

Les denne artikkelen og gå ut å kjøp den røde kjolen hvis den ikke henger i skapet ditt. Vær ute blant menn når du har eggløsning. Le av vitsene hans. Gjør de tingene som gjør at han vil legge merke til deg, selv om det går mot dine prinsipper eller hva det nå er du holder fast ved.

Vil du bli sett som den du er, så må du gjøre deg synlig!

Jeg vet at alt kvinner vil, er å bli sett som dem er. De ønsker at deres sterke sider skal bli beundret. De tingene de selv liker ved seg selv, som de ofte ikke tror andre setter pris på.  Men for å bli sett og beundret må du skape synlighet ved deg selv. Ikke ved å stå på borde og kreve oppmerksomhet, men ved å være et menneske med tiltrekkende egenskaper. En hyggelig, omgjenngelig, og bli kvinne som gir av seg selv til andre.

Rist av deg det du tenker og tror, og ikke minst legg fra deg stoltheten din.

Vær mer på tilbudsiden og vis mer helheten av den du er, kontra å prøve å bli sett for de tingene du ikke selv tror de synes er attraktive.

Det blir som når kvinner ikke gidder å style seg før en date, fordi han liksom må ta henne som hun er. 

Når han kan velge å vrake, tror du at han vil velge hun som gjør minst mulig innsats for at han skal synes hun ser bra ut? Ville du valgt en mann som fremstiller seg selv som at han ikke tar vare på seg selv?

Jeg håper 2018 blir det året norske sterke og selvstendige kvinner våkner opp fra dvalen og forstår hvilken enorm verdi de innehar nettopp fordi de er som de er. Det handler om å le av seg selv, skape gode følelser hos andre mennesker, og samtidig lykkes med det de ønsker seg i livet.

GRATIS GUIDE SOM ANBEFALES:

Last ned guiden min «Lær deg å magnetisere» hvis du trenger noen tips. Eller gjør som andre smarte og suksessrike kvinner har gjort. Ansett meg til å hjelpe deg justere radaren, finne frem dine mest tiltrekkende sider og få hanket inn drømmemannen.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *