Tilbakeblikk på Mai og Juni.

I mai fylte jeg 40 år. Med den bursdagen kom også 40 års krisa, eller 40 års gleden som jeg heller vil kalle det. Jeg har hatt det så sykt gøy og jeg har gjort så mye som jeg aldri har gjort tidligere. Fordi jeg gav meg lov til det. Vi må gi oss selv lov til å gjøre det vi vil og føler for. Friheten til å kunne drite oss ut og lære av det som ikke helt gav oss resultatet vi var ute etter.

Og jeg som ikke hadde tenkt til å feire bursdagen min…..

Jeg hadde ikke tenkt til å feire bursdagen min. Det har bare vært så sykt mye i det siste med konkurser, oppsigelser, meg uten inntekt i 2 måneder og masse negativitet. Når jeg plutselig kom på ideen min om Kongruent Exclusive Club ville jeg bare jobbe og jobbe og jobbe.

Men heldigvis har jeg gode venner som nekter meg å bli helt amøbe. Det å være sosial igjen, den dagen, vekket noe i meg. Jeg er så takknemlig for at jeg kom ut av det kjedelige skallet mitt og fant meg selv igjen ved å faktisk leve litt også. (vet ikke om alle andre er så glad for det med tanke på all galskapen som har vært siden, men who cares – I am happy)

Bildene er fra Terrassen på kontoret hvor vi hadde en bursdagsammenkomst, bilde av meg med bursdagskjolen på, og bilder av pranken som sønnen min gjorde for å gratulere meg med dagen.. <3

På bursdagen min snakket jeg også med Petter & Maria (som jeg digger digger digger digger – som du kan følge her:  )

De sang til og med bursdagsang for meg!

En annen fantastisk LIVE talk hadde jeg med Anders Moe. Tilbakemeldingene fra den var helt suveren og det kom masse gode spørsmål.

Den herlige 40 års krisa!

Jeg har siden 40 års dagen min gjort ting som det var på tide at jeg gjorde og som har vært av stor verdi for meg, og så har jeg gjort ting som har vært helt OK å ha gjort, mens andre ting er ting jeg ikke angrer på, men har innsett at ikke er helt noe jeg ønsker å gjøre igjen.

Det har vært mye galskap og en av tingene som har vært helt galskap er å si Ja til å være dommer i en kyssekonkurranse. Å kline på TV…… joda.. Lengre opp er det innlegg om nettopp det..

Poenget er – galskap er fantastisk så lenge du gjør det helhjertet og kan stå for galskapen i ettertid.

Bodil har også gitt galskapen navn: HurricAne. Jeg elsker det!

Det beste med Mai og Juni var absolutt at Jone kom tilbake til Stavanger.

Jone, er min beste guttevenn og den jeg kan dele alt jeg ikke deler med andre med. Når jeg tekster i fylla, går i mot mine egne datingregler eller andre pinlige ting for meg, så vet jeg at der blir det tatt i mot med kjærlighet og så føler jeg meg litt bedre etterpå.

Og så tar han sånne video’er som dette:

Jone og jeg gikk også totalt ut av komforsonen i Mai og gikk på salsa kurs hver søndag!

Det var MYE fest og morro!

 

 

Work and play go hand in hand.

Men uansett hvor mye jeg var ute, så er jeg mest på jobb. Jeg elsker det nye kontoret hvor jeg finner indre ro og kreativiteten blomstrer:

 

Jeg føler meg utrolig takknemlig for disse to månedene. For alt jeg fikk lære om meg selv, alt jeg skapte av resultater og alle de fantastiske minnene jeg sitter igjen med.

Jeg føler at NÅ er livet der jeg vil det skal være, og jeg tror det er derfor jeg også er villig til å dele all galskapen som livet mitt består av. Denne reisen er fantastisk, og du som vil skal få innblikk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *